PODŚWIETLANIE DESKI I POKRĘTEŁ
Moderator: Moderatorzy
procho17 napisał:
Fajna sprawa podswietlanie zegarów na kolor czerwony, ale w tym przypadku to widac ze jest to wiejski tuning ten kolor zajebiscie daje po oczach i rozswietla cały samochód.
Moim skromnym zdanie gówno wiesz panie kolego o jakimkolwiek tuningu ,a sam pewno jeździsz na standartowym zielonym podświetleniu i tyle.
Fajna sprawa podswietlanie zegarów na kolor czerwony, ale w tym przypadku to widac ze jest to wiejski tuning ten kolor zajebiscie daje po oczach i rozswietla cały samochód.
Moim skromnym zdanie gówno wiesz panie kolego o jakimkolwiek tuningu ,a sam pewno jeździsz na standartowym zielonym podświetleniu i tyle.
Witam jestem tu nowy, mam zamiar zamówić na Allegro komplet tarcz z pleksi w kolorze srebrnym z niebieskim podświetleniem , na poprzednich postach były zdjęcia o przeróbce plastiku z żaróweczkami-naklejanie paska folii, czy możliwe byłoby wyciągnąć w całości ten przezroczysty plastik a na ten biały przyczepić rząd niebieskich diód. Pozdrawiam wszystkich
Chyba najlepiej będzie jak podam link do strony allegro ,te tarcze zakłada sie w miejsce oryginalnych-nie są to naklejki. Na początku miałem zamiar zgodnie ze zdjęciami które podałeś całkowicie pozbyć sie tego zielonego plastiku a na tym białym ,który trzeba ostrożnie odkleić -chciałem zamontować rząd diód w kolorze niebieskim ( tarcze będą miały cyferki na niebiesko i powinno to dać fajny efekt) . Niżej daje zdjęcia tarcz, tylko że chcę srebrne
- Załączniki
-
- Link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69590674
- 69590674.jpg (13.48 KiB) Przejrzano 4376 razy
To jednak wybiorę standart do 240 i nie bedzie problemu
[ Dodano: Pią 04 Lis, 2005 ]
Czy ktoś wie jaki ma wymiar (długość!!!) ten zielony plastik który powodujee że żarówki oświetlają zegary na zielono. Maniurka78 przepraszam że wykorzystałem twoje zdjęcie.
[ Dodano: Pon 21 Lis, 2005 ]
WITAM PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE , ZNAJOMY ZAŁOŻYŁ MI TARCZE EFEKT WEDŁUG MNIE JEST SUPER TYLKO JESZCZE TA ZIELEŃ NA POKRĘTŁACH I PRZYCISKACH, ALE Z CZASEM ZNIKNIE --- SKORZYSTAM Z ZAMIESZCZONEGO OPISU. .. ( TARCZE PO WYMONTOWANIU NIE BARDZO CHCIALY ZEJŚĆ PONIEWAŻ BYŁY POSMAROWANE KLEJEM. LINKĘ KONIECZNIE TRZEBA JEDNAK ODKRĘCIĆ OD SKRZYNI BIEGóW. PO ODKLEJENIU TEGO PASKA NA WIERZCHU WYJELIŚMY CAŁKOWICIE TEN ZIELONY PLASTIK I PRZY OKAZJI TE ŻARóWECZKI KTóRE SIĘ TAM ZNAJDUJˇ--- Z NIMI EFEKT BYŁ NIECIEKAWY PONIEWAŻ OŚWIECAŁY CAŁE TARCZĘ A NIE TYLKO CYFERKI, DIóD NIE MUSIAŁEM MONTOWAĆ PONIEWAŻ SAMA TARCZA DAŁA FAJNY KOLOR. ) NIESTETY PO ZAMONTOWANIU OKAZAŁO SIĘ ŻE ZLE JEST ZAMONTOWANA WSAZóWKA OD TEMPERATURY I TO TRZEBA JESZCZE POPRAWIĆ. ZDJĘCIA TARCZ ZNAJDZIECIETUTAJ
[ Dodano: Pią 04 Lis, 2005 ]
Czy ktoś wie jaki ma wymiar (długość!!!) ten zielony plastik który powodujee że żarówki oświetlają zegary na zielono. Maniurka78 przepraszam że wykorzystałem twoje zdjęcie.
[ Dodano: Pon 21 Lis, 2005 ]
WITAM PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE , ZNAJOMY ZAŁOŻYŁ MI TARCZE EFEKT WEDŁUG MNIE JEST SUPER TYLKO JESZCZE TA ZIELEŃ NA POKRĘTŁACH I PRZYCISKACH, ALE Z CZASEM ZNIKNIE --- SKORZYSTAM Z ZAMIESZCZONEGO OPISU. .. ( TARCZE PO WYMONTOWANIU NIE BARDZO CHCIALY ZEJŚĆ PONIEWAŻ BYŁY POSMAROWANE KLEJEM. LINKĘ KONIECZNIE TRZEBA JEDNAK ODKRĘCIĆ OD SKRZYNI BIEGóW. PO ODKLEJENIU TEGO PASKA NA WIERZCHU WYJELIŚMY CAŁKOWICIE TEN ZIELONY PLASTIK I PRZY OKAZJI TE ŻARóWECZKI KTóRE SIĘ TAM ZNAJDUJˇ--- Z NIMI EFEKT BYŁ NIECIEKAWY PONIEWAŻ OŚWIECAŁY CAŁE TARCZĘ A NIE TYLKO CYFERKI, DIóD NIE MUSIAŁEM MONTOWAĆ PONIEWAŻ SAMA TARCZA DAŁA FAJNY KOLOR. ) NIESTETY PO ZAMONTOWANIU OKAZAŁO SIĘ ŻE ZLE JEST ZAMONTOWANA WSAZóWKA OD TEMPERATURY I TO TRZEBA JESZCZE POPRAWIĆ. ZDJĘCIA TARCZ ZNAJDZIECIETUTAJ
- Załączniki
-
- zdjęcie wykonał Maniurka78
- e6-HPIM2568.jpg (15.92 KiB) Przejrzano 4511 razy