Jaki alternator????
Moderator: Moderatorzy
Jaki alternator????
Witam,
Musze wymienić alternator ale nie wiem dokładnie jaki jest u mnie... czy jest mocowany na 2 czy 4 łapy?? (1.6 16v Zetec(ghia) 95rok z grudnia mam okazję kupić ten tylko nie wiem czy pasuje.. Proszę o odpowiedź
Musze wymienić alternator ale nie wiem dokładnie jaki jest u mnie... czy jest mocowany na 2 czy 4 łapy?? (1.6 16v Zetec(ghia) 95rok z grudnia mam okazję kupić ten tylko nie wiem czy pasuje.. Proszę o odpowiedź
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
a możesz rozszyfrować napis na tym ze zdjęcia bo akurat w środku plakietki odbija się flesz...
Chyba wszystkie alternatory w essach są mocowane tak samo (pewny niestety nie jestem) czyli dwie śruby w te dwa widoczne na focie mocowania oraz trzecia po przeciwnej stronie. Te dwie pierwsze są z nakrętkami a ta trzecia wkręcana chyba w jarzmo alternatora.
Chyba wszystkie alternatory w essach są mocowane tak samo (pewny niestety nie jestem) czyli dwie śruby w te dwa widoczne na focie mocowania oraz trzecia po przeciwnej stronie. Te dwie pierwsze są z nakrętkami a ta trzecia wkręcana chyba w jarzmo alternatora.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Kontakt:
marcin ja chodze do sklepu forda i podaje nr. vin a oni sami mówią co mam w autku. najpewniejsza metoda.
nie chce obrazic kolegów z forum ale to najpewniejsza metoda.
nie chce obrazic kolegów z forum ale to najpewniejsza metoda.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
o ile nr vin figuruje w katalogukupiec pisze:nie chce obrazic kolegów z forum ale to najpewniejsza metoda.

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !