Czekamy na jakies fotkiGelo-LBN pisze:Ja dziś machnąłem sobie podświetlenie od góry i od spodu na czerwony..

Moderator: Moderatorzy
Próbowałem dziś zrobić fotki telefonem (2MP) ale jakoś nie za bardzo chciały wyjśćtomx pisze:Czekamy na jakieś fotkiGelo-LBN pisze:Ja dziś machnąłem sobie podświetlenie od góry i od spodu na czerwony..
znajdź sobie diody UV a wskazówki maźnij jakimś bezbarwnym fluorescentemGelo-LBN pisze:Zastanawiam się jeszcze czy całkiem nie usunąć podświetlenia od góry i nie zostawić tylko czerwonego od spodu, ale wtedy wskazówki trochę słabo widać
Aparcikiem 2mp bedzie dobrze wszystko widac, daj tylko jakosc zdjeci na maxaGelo-LBN pisze:Próbowałem dziś zrobić fotki telefonem (2MP) ale jakoś nie za bardzo chciały wyjśćtomx pisze:Czekamy na jakieś fotkiGelo-LBN pisze:Ja dziś machnąłem sobie podświetlenie od góry i od spodu na czerwony..
Jutro może lepszym aparatem zrobię
Zastanawiam się jeszcze czy całkiem nie usunąć podświetlenia od góry i nie zostawić tylko czerwonego od spodu, ale wtedy wskazówki trochę słabo widać
cashy a ile kosztowały te zamienniki diodowe do zegarka??
Wszystko zalezy od jasnosci diód .... mozna dac 4 diody o jasnosci 12 000 mcd (100 szt kosztuje ok 20 złcashy pisze:Wszystkie foty które widzialem z modami na 4 diody w zerarku, wygladaly gorzej niz moje zamienniki
Dobry pomysł, tylko mam pytanie, gdzie kupić jakiś bezbarwny fluorescent, jak taki specyfik się nazywa i ile kosztuje?Yagr pisze:znajdź sobie diody UV a wskazówki maźnij jakimś bezbarwnym fluorescentemGelo-LBN pisze:Zastanawiam się jeszcze czy całkiem nie usunąć podświetlenia od góry i nie zostawić tylko czerwonego od spodu, ale wtedy wskazówki trochę słabo widać
Tu masz za podobną cene to czego szukaszGelo-LBN pisze:bo koszt farbki na allegro to ok 15 zł + przesyłka a to trochę dużo za 4 kreski
hehe, dokladnie "nie mylic z lakierem do paznokci"Yagr pisze:tomx, jestem w stanie przewidzieć jak powstają te farbki od momann'aKupuje lakier do paznokci z filtrem UV, dodaje kroplę pigmentu i nakleja swoją etykietkę wydrukowaną na drukarce, w ten prosty sposów zamiast 5zł za taki lakier płacisz 15
Czysty zysk, sam się zastanawiam czy się za to nie wziąć
![]()