Oświetlenie deski
Moderator: Moderatorzy
Oświetlenie deski
Witam zmieniałem oświetlenie padło na kolor czerwony poniewaz reszta jest czarno czerwona w środku narazie efekt zegarów , zegarka i przycisków teraz czeka mnie zabawa z pokrętłami nawiewu coś muszę wymyśleć bo w MKVII jest trochę gorzej...... jak zrobię pokretła oczywiście wrzucę fotki całości...
Czerwony wygląda bardziej profesjonalnie niż niebieski który odrazu żuca się w oczy i mówi WIEś śpiewa i Tańczy
www.VolvoTech.pl ---Elektromechanik---
Zalaczam dwa zdjecia zrobione tel. na szybko
Foto nr.1 : Podswietlenie reg.nawiewów ,usunięty czarny fabryczny plastik ,wklejone diody + potem calosc przyciemniona czarna folia termiczna ,bo za bardzo dawalo to po oczach
....ewentualnie pozostaje kwestia oznaczen pokreteł ,jak ktoś chce miec...
Foto nr.2 : Podswietlenie zegarów od spodu diodami + podswietlenie od góry {wymieniony zielony pasek podswietlenia na czerwony ! }
Przyznaje ze bylo przy tym wszystkim duzo roboty....nawet nie policzylem ile diód poszlo ,ale ponad 50 szt ...o ilosci godzin nie wspomnę
....robione byly jeszcze przyciski wlaczników..
Jak bede mial czas zrobie lepsze foty aparatem.....
W Gdansku moge zaprezentowac to w Realu

Foto nr.1 : Podswietlenie reg.nawiewów ,usunięty czarny fabryczny plastik ,wklejone diody + potem calosc przyciemniona czarna folia termiczna ,bo za bardzo dawalo to po oczach

Foto nr.2 : Podswietlenie zegarów od spodu diodami + podswietlenie od góry {wymieniony zielony pasek podswietlenia na czerwony ! }
Przyznaje ze bylo przy tym wszystkim duzo roboty....nawet nie policzylem ile diód poszlo ,ale ponad 50 szt ...o ilosci godzin nie wspomnę

Jak bede mial czas zrobie lepsze foty aparatem.....
W Gdansku moge zaprezentowac to w Realu

Ostatnio zmieniony 29 mar 2009, 00:42 przez tomx, łącznie zmieniany 3 razy.
Czekam na fotorelacje, jak się zrobi cieplej to się zabiorę za kilka rzeczy we wnętrzu między innymi za panel nawiewuFoxkrzysiek pisze:Panel nawiewu już też zrobiony wieczorem powrzucam fotki jak wygląda jak zamontuję w całość i zdjęcia jak robiłem , jest zabawy trochę ale da się zrobić
A tak przy okazji Foxkrzysiek, nie dubluj swoich postów, zamiast pisać nowy post pod własnym, lepiej ten pierwszy edytuj