swap deski rozdzilczej mk5 na deske z mk7
Moderator: Moderatorzy
hmmm zegary na swoim miejscu juz kontrolki dzialaja, predkosciomierz ok nie przeklamuje, obrotek troszke w huja tnie bo przy maksymalnych obrotach pokazuje 4000 obr/min. (to sie jeszcze zrobi). tylko musze wymienic przelacznik zespolony poniewaz ulegl uszkodzeniu:( w przyszlym tygodniu beda foty zakonczonej pracy.
na prosbe uzytkowwnika: terrorysta
ja posluzylem sie tym schematem znalezionym w sieci:)
- Załączniki
-
- schematinsta8fj.jpg (87.25 KiB) Przejrzano 7548 razy
Cześć.
Jestem nowym użytkownikiem forum. Właśnie mam zamiar zrobić identyczną przekładkę z mkV na mkVII w swoim essim. Mam takie pytanie. Czy bez żadnych przeróbek da się wstawić boczki od mkVII? Mam okazję kupić komplet boczków z wersji GHIA za 80zł. Tzn. chodzi dla mnie o to czy umiejscowienie klamki są identyczne jak w mkV, czy może jakoś inaczej. Bym był wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Jestem nowym użytkownikiem forum. Właśnie mam zamiar zrobić identyczną przekładkę z mkV na mkVII w swoim essim. Mam takie pytanie. Czy bez żadnych przeróbek da się wstawić boczki od mkVII? Mam okazję kupić komplet boczków z wersji GHIA za 80zł. Tzn. chodzi dla mnie o to czy umiejscowienie klamki są identyczne jak w mkV, czy może jakoś inaczej. Bym był wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam