zastanawiam sie ile elementów jest wykorzystywanych TYLKO podczas pracy na benzynie, a ktore nie maja zastosowania przy zasilaniu LPG.
dzisiaj musialem przejechac sie kawalek na benzynie (zabraklo mi gazu

Moderator: Moderatorzy
co wy gadacie ?? mam 3 auta w rodzinie i kazde na benzynie i na gazie jezdzi bezproblemowo więc nie opowiadajcie takich farmazonówWieSiu pisze:albo gaz albo benzyna,z jednego trzeba zrezygnowac żeby na drugim komfortowo się jeździło.
I masz calkowita racje, da sie tak jezdzic na tym i na tym bez problemow,ale wiesz jak to w polsce jest,dlatego mam takie zdanie na temat instalacji gazowych. No chyba ze jest sekwencja ale tylko wtedy gdy jest dobrze zalozona. Oczywiscie inne instalacje tez dobrze moga dziala,ale trzeba o silnik dbac i wiedziec jak to robic,zeby dzialal na tym i na tym. Bo nie wierze Cidzej,ze od czasu do czasu nie brykniesz autkiem na benzynie. Jak sie na niej nie jezdzi w ogole,to potem tak auta wariuja.cidzej pisze:co wy gadacie ?? mam 3 auta w rodzinie i kazde na benzynie i na gazie jezdzi bezproblemowo więc nie opowiadajcie takich farmazonów auto ma jezdzic i na gazie i na benzynie bezproblemowo ! tylko trzeba o to dbać ...