Mam kilka pytań:
1.Wentylator mi się włącza dopiero trochę przed czerwonym polem, chyba trochę późno, chociaż gdzieś czytałem, że to norma.
2.Albo mi sie wydaje albo dużo pali, czy np. stare świece mogą być jakąś tego przyczyną ? Ew. kable ? Nic o nim nie wiem bo jest z Niemiec, czy da się jakoś ocenić stan kabli ?
3.Czasem słyszę dziwne pukanie w tempie mniej więcej 2 na sekundę z okolić hmm...zbiorniczka od wspomagania, może z rozrządu ( wymieniłem ). Może pasek o osłonę ? Wymieniał to dobry znajomy mechanik więc nie sądzę że coś źle zrobił, i to się zaczęło nie od razu po wymianie tylko po jakimś czasie.
4.Kiedyś otwieram maskę, a tam płyn chłodniczy na MIN, no to jadę na stacje po płyn, a tam się wyrównało normalnie ?! Jak odkręcam korek to dość mocno puszcza powietrze, nawet na zimnym i też czasem się wyrównuje jak jest na MIN.
5.Na odpalonym odkręciłem korek wlewu oleju i napier**** powietrzem jak nie wiem, nie lecą spaliny nie ma żadnego mleka ani nic, czy to tak ma wyglądać, bo się trochę przestraszyłem.
I to narazie tyle, będę wdzieczny za odpowiedzi