no i spoko opcja. jak chcesz to inwestuj ja bym jednak poszukal tej usterki i tak atwo sie nie poddawal podjedz na szrot i "wymien" sie z nimi na dzien-dwa kompem - jak nic to nie da to im go zwrocisz. generalnie multimetr w łąpe i posprawdzaj przejscia na wszystkich przewodach powodzenia
Jak zrobi z tą pompą to nie będzie to miało dla niej żadnego znaczenia ?? W sensie, czy auto nie będzie palić więcej lub żywotność pompy będzie mniejsza - to chyba głupie pytanie, no ale nie dla mnie
nie tam. nic jej nie grozi. tylko tyle, ze po przekreceniu stacyjki w pozycje "2" (bez zaplonu) bedzie smigala non-stop. ja tak mam odkad kupilem to auto (1,5 roku) i nie mam z tym problemu a wrecz sie przydaje, bo nie wiedziec czemu po nocy "opada" paliwo z wtryskiwacza i nim sie odpali za pierwszym razem to trzeba z 10 sekund poczekac az pompa cisnienie nabije, bo inaczej kreci z 5 sekund zanim odpali i nie martwcie sie o paliwo, bo ono trafia z powrotem do baku wiec nic si enei marnuje
Ostatnio zmieniony 27 paź 2007, 12:44 przez cidzej, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja niechce wymieniać wiązek, tylko dałem taki przykładowy link.
Mam jeszcze pytanie. Do tej podstawy na której jest cewka z drugiej strony jest przymocowane takie jakby plastikowe pudełko i do chodzi do tego wtyczka z jednym kabelkiem. Może ktoś napisać co to jest i doczego służy?
generalnie zrobi sie balagan w tym temacie i prosilbym za bardoz od niego nie odbiegac [strasznie szarpie i muli]. poza tym proponowalbym kolego potek2, zebys jednak przejzal forum zanim zadasz pytanie, bo o tym filtrze mowa byla juz wiele razy ...