Przywitanie i kilka pytań
Moderator: Moderatorzy
-
espk
nie no dzięki wsparcie to podstawa
tylko chciałbym wiedziec jeszcze jak ta linka biegnie i czy trzeba sciągac tą deske, okolice zegarów, w weekend bede mial troche czasu wiec zrobie z nim porządek, aha i jeszcze odkryłem jedną rzecz, przy gwałtownym dodaniu gazu lekko ale to naprawde lekko obroty spadają a potem rosną... takie dziwne, swiece juz zamowilem 8 zł za sztuke
, powymieniam kable i mam nadzieje ze na 3 lata starczy. Książke tez zamowie, pewnie na allegro, ale narazie popytam znajomych, może mają...
-
mikruss
swieczki NGK polecam kable Motorcrafta oczywiscie lub Bosh nawet moze byc. Ogolnie 1.3 bardzo fajny silniczek i ekonomiczny. Zaraz niektorzy powiedzą ze brednie ale moj taki byl
a taki on byl
http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=3273
Gratki z zakupu i niech sluzy bezproblemmowo.
http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.php?t=3273
Gratki z zakupu i niech sluzy bezproblemmowo.
-
espk
-
mikruss
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
a ja się kulam na janmorze, i to na gazie... już półtora roku i ani jednego strzału. Ale może po prostu miałem szczęście - gdy je montowałem to nawet nie wiedziałem jaką opinię mają 
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
espk
no a ja bede uzywal motorcrafta, a nad kabelkami sie zastanowie. Mam jakieś dziwne odcięcie zapłonu, dziś mi zgasł przy cofaniu nie moglem go zapalić, jakis przelaczniczek znalazlem pod kierą przełączyłem i śmiga. zajeżdzam stawiam pod domem, przelączam z powrotem ten przelacznik i zapala - dziwne... no coz, chyba sie wybiore do wlasciciela moze zna odpowiedz na moją zagadke