Czyżby termostat???

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
cidzej
Pojemność: 1400
Rocznik: 1996
Generacja: MK7
Nadwozie: Cabrio

Post autor: cidzej »

emceha, spokojnie, jeszcze się ponajeżdzasz ! a prae złotych już zaoszczedziles :P
emceha

Post autor: emceha »

cidzej pisze:a pare złotych już zaoszczedziles
Dokładnie Łukasz :mrgreen: i za to masz "pomógł" ;) Jeszcze raz dzięki.
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Cholera - podpadłem :mrgreen: a miałem jechać koło Ciebie do Ustrzyk Dolnych 0 teraz będę zmuszony jechać przez Kielce. :mrgreen:
A tak na poważnie - emceha, obawiam się , że wymiana uszczelki Cię nie ominie :cry:
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
emceha

jamszoł pisze:Cholera - podpadłem a miałem jechać koło Ciebie do Ustrzyk Dolnych
He he Jamszoł nic się nie bój, mściwy nie jestem :razz: Jak będziesz jechał to daj znać to się gdzieś umówimy na spocik ;) Ja po prostu szukam innego rozwiązania bo zdania są za bardzo podzielone w tej kwestii. Wiesz nie chcę wymienić uszczelki, zabulić 200 czy 300 zeta i zobaczyć że nie dało efektu :shock: bo bym się delikatnie wku..wił więc szukam i piszę co mi tylko przyjdzie do głowy na ten temat.
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Już za puźno jestem w Ustrzykach i jechałem przez Kielce - bo jest bliżej :)
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
emceha

jamszoł pisze:Już za puźno jestem w Ustrzykach i jechałem przez Kielce - bo jest bliżej
Uuuuuu szkoda :???: Może innym razem ;) A co do problemu to tak jak pisałem chłodnica jest na bank uszkodzona bo wczoraj delikatnie za bardzo się nagrzał, otwarłem machę żeby się schodził szybciej no i zacząłem obserwować zachowania płynu itp. no i po odkręceniu delikatnie korka zbiorniczka z płynem do moich uszu dobiegł syk z chłodnicy :shock: moim oczom ukazało sie miejsce uszkodzenia i byłem świadkiem jak przez 15 sekund ubyło przez dziurkę około 200ml płynu :sad: Dobrze bo juz wiem kaj ta dziura jest te :mrgreen: więc czas przystąpić do dzieła. Zastanawiam sie nad wymianą węży chodniczych i tu pytanko do wyjadaczy: czy będą pasowały z każdego ZETEC-a (np z 1.6 16V)???
ODPOWIEDZ