Niby mamy podobne auta ale u mnie ich nie ma i co więcej - nie bardzo w mikrokrecie mogę to znaleźć. W Tolerance podobnie, żadnej wzmianki o tym złączu w bagażniku. Może ktoś inny ma koncepcje? Sprawdzałeś czy jest tam jakieś napięcie? Dodatkowy stop do spoilera/lotki - tylko to mi przychodzi na myśl.
[ Dodano: Nie 23 Maj, 2010 ]
Sprawdź czy jak naciśniesz hamulec (niech ktoś Ci pomoże) to czy pojawi się tam napięcie. Albo podłącz żarówkę na dłuższym przewodzie byś widział z szoferki.
O tym nie pomyślałem... Na lapku nie mam wiernego odzwierciedlenia kolorów. Jakie tam są kolory przewodów? Poszukam po tym, może znajdę. Wtyczka ma jakiś fordowski numer katalogowy?
wtyczki na tym drugim zdjęciu są dwie, ta na pierwszym planie biała luźna i w głębi za blachą, częściowo widoczna ta żólta - od niej idzie kabelek i wchodzi w klapę, więć może to centrala klapy, ale od czego jest ta biała? Jutro sprawdzę kolorki kabli i numery wtyczek, najlepsze, że mój orion to typowy golas i nie ma nic, w drzwiach wiązka tylko na głośniki a tu z tyłu jakieś dziwne kable i wtyczki
No to podaj to jutro i zajrzę w Tolerance Data wieczorkiem po pracy, chyba, że ktoś szybciej znajdzie rozwiązanie; dość dokładnie tam wszystko jest opisane to może dojdziemy wspólnie i w porozumieniu, działając czynem ciągłym