No może przesadziłem Panowie z tym kupowaniem innych aut, byłem nieźle poddenerwowany że nie odpalił bo miałem wyjazd...
Przepraszam.
Jak sądzicie koledzy, czy taki preparat w sprayu "super start" od K2 pomoże w porannym odpalaniu ? Pisze żeby popsikać do gaźnika/filtra powietrza i nie czekać na rozgrzanie świec.
Sam się zdziwiłem że nie odpalił rano, ponieważ po podłączeniu kabli z drugiego auta ładnie kręcił i miał momenty gdy tam próbował załapać ale to nie to co w cieplejsze dni i w końcu aku zaczął padać.
Czekać na cieplejsze dni czy można mu jakoś pomóc ?
Rozrusznik po remoncie w październiku,świece oraz olej z filtrem w tym samym czasie , filtr paliwa wymieniłem w październiku ( ojciec kupił nowy bo on nigdy nie wymieniał i myślał że ja też nie

)
Czy jakieś tam dodatki do paliwa które można kupić na stacji dają w ogóle jakiś efekt ?
Niestety nie mam garażyku żeby postał w cieplejszym miejscu, wtedy napewno by odpalił.
Dziwna sprawa że dzisiaj nie dał rady odpalić, wczoraj nie było o wiele cieplej a rano za 1 kręceniem zapalił, nawet musieliśmy ojca auto przez kable bo miał słaby aku, a dzisiaj klapa

Pozdrawiam