wąż od filtra powietrza do silnika
Moderator: Moderatorzy
wąż od filtra powietrza do silnika
Wąż od filtra powietrza. Zamontowałem stożek i nie wiem co teraz zrobić z tym wężem, potrzebna pomoc gdzie go zamontować bo po zamontowaniu stożka nie wiem. pozdro
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 23:21 przez dzidekmaciej1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
dzidekmaciej1, nie kumam twojego pytania - jeśli wstawiłeś stożek to po co ci ta rura? Chyba że wstawiłeś stożek w obudowę filtra powietrza... ale to też bez sensu bo wtedy ta rura idzie jak szła.... może dasz jakieś foty które rozjaśnią trochę zawiłości twoich meandrów montażowych..
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Na pewno chodzi mu o rurkę z pokrywy zaworów,orginalnie wchodzi do filtra powietrza i jest filtrowana przez gąbkę 

www.VolvoTech.pl ---Elektromechanik---
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
ciekaw jestem za które zdjęcie dostałeś pomógł
co do tematu to było poszukać na forum. LENISTWO LENISTWO I JESZCZE RAZ LENISTWO
http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 kolega lostlast już pytał o to a nawet sam napisał jak to zrobił. szukać się nie chce

co do tematu to było poszukać na forum. LENISTWO LENISTWO I JESZCZE RAZ LENISTWO

http://siec.no-ip.com/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 kolega lostlast już pytał o to a nawet sam napisał jak to zrobił. szukać się nie chce

تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty