stukanie na wybojach
Moderator: Moderatorzy
stukanie na wybojach
pomocy.cos mi stuka z przodu w prawym kole od strony pasazera.nie mam juz sily.wymienilem amortyzatory przeguby rok temu.a teraz wymienilem wachacze ,gumy stabilizatorow,stabilizatory koncowki drazkow kierowniczych,przegub wewnetrzny i dalej lipa.pomocy
piter
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Mniemam , że gumy drążka stabilizacyjnego i łączniki ?piter pisze:gumy stabilizatorow,stabilizatory
Puka na dziurach jak jedziesz szybko , wolno , ruszasz hamujesz .
Jeśli jedziesz wolno i puka na dziurach a jak przyspieszysz to już mniej , to wina łączników.
Tylko nie pisz , że nowe od roku , bo łączniki a w szczególności te tańsze potrafią po 2-3 tys.km się roz....ć.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
puka jak jade wolno po wybojach.bez znaczenia czy jade na biegu czy nie. i przy ruszaniu i zmianie biegow tez mi stuka .rok temu wymienilem przod,tyl amorki i lewy i prawy przegub.a na dniach wymienilem wachacze gumy stabilizatora i stabilizatory no i ten nieszczesny przegub wewnetrzny ktory jest chyba dobry:(od tej wymiany dzieja sie cyrki.
piter
- Jamszoł
- Kontakt:
No i właśnie napisałeś 3 posty jeden pod drugim
Edytować post - to znaczy - po prawej stronie posta którego napisałeś masz u góry prostokąt z napisem edytuj - jak go klikniesz to wyedytujesz swój post i dopiszesz do niego to co Ci się przypomniało. A Ty cytowałe selektywnie kolegę.

Edytować post - to znaczy - po prawej stronie posta którego napisałeś masz u góry prostokąt z napisem edytuj - jak go klikniesz to wyedytujesz swój post i dopiszesz do niego to co Ci się przypomniało. A Ty cytowałe selektywnie kolegę.
to sa efekty bycia nowym.krok po kroku i bedzie lepiej.Jamszoł pisze:No i właśnie napisałeś 3 posty jeden pod drugim![]()
piter
oczywiste ze nie tylko na tym.sa pewne zasady i trzeba sie ich trzymac.jako nowy dotrzymalem obietnice i bylem na spocie w szczecinie:)to jest dopiero zobowiazanie:)a co do tego stukania w kole to jutro cos napisze co wyszlo u diagnostyJamszoł pisze:I mam nadzieję , że nie pozostanie to tylko jako obietnice
piter
witam dzis bylem w stacji diadnostycznej i okazalo sie ze mam zdezelowane sruby do sworzni wachacza.jak gosc mi pokazal jak one lataja to az sie przerazilem,powiedzial tez ze w najgorszym przypadku maga nawet wachacze wypasc ze sworzni.sruby juz kupilem na dwie stony koszta nie duze 18zl:).oby to bylo to.bo jezeli nie to pozostaja cale sworznie do wymiany.cdn jutro.
piter
- Jamszoł
- Kontakt:
No i co piter, teraz powinienem Ci dać ostrzeżenie .
Rozmawialiśmy wczoraj o tym , że nie piszemy postu jeden pod drugim , tylko edytujemy poprzedni.
Przypomnij sobie co na to odpowiedziałeś a jak nie pamiętasz to se przeczytaj trochę wyżej.
To było moje ostatnie ustne ostrzeżenie !!!
Dobrze , że się zdecydowałeś na tą diagnostykę.
Rozmawialiśmy wczoraj o tym , że nie piszemy postu jeden pod drugim , tylko edytujemy poprzedni.
Przypomnij sobie co na to odpowiedziałeś a jak nie pamiętasz to se przeczytaj trochę wyżej.
To było moje ostatnie ustne ostrzeżenie !!!
Dobrze , że się zdecydowałeś na tą diagnostykę.