Wymiana uszczelniaczy - koszta
Moderator: Moderatorzy
Wymiana uszczelniaczy - koszta
Witam. Chce oddać moje auto do mechanika. Problem jest taki ze silnik bierze mi olej i chce wymienic uszczelniacze. Moge prosic o przyblizone koszta wymiany ich u mechanika, oczywiscie z uszczelkami silnika. Nie chce zeby ze mnie zdarto wiec prosze o ceny orientacyjne, ile moze to kosztowac?? zalecane wypowiedzi osob, ktore robily taki manewr. dzieki
Re: Wymiana uszczelniaczy - koszta
Koszt uszczelniaczy to 50-100zl do tego uszczelka glowicy i inne uszczelki jakies 100zl, robocizna zdjecie glowki i wymiana uszczelniaczy jakies 200-300zl mysle, ze calosc nie powinna przekroczyc 500zl.aligator pisze:Witam. Chce oddać moje auto do mechanika. Problem jest taki ze silnik bierze mi olej i chce wymienic uszczelniacze. Moge prosic o przyblizone koszta wymiany ich u mechanika, oczywiscie z uszczelkami silnika. Nie chce zeby ze mnie zdarto wiec prosze o ceny orientacyjne, ile moze to kosztowac?? zalecane wypowiedzi osob, ktore robily taki manewr. dzieki
Ja ostatnio robilem taki sam silnik po strzale rozrzadu i tez wymienialem uszczelniacze ale mnie naprawa wyniosla duzo wiecej bo jeszcze zawory doszly i inne pierdoly