Oklejanie lamp

Moderator: Moderatorzy

leon267

Oklejanie lamp

Post autor: leon267 »

Siemanko, chcialem zapytac jaka jest Wasza wiedza na temat oklejaniac folia lamp? mam u siebie bialy i zolty element w tylnej lampie oklejony biala folia ale czerwony jest nieruszony.. z tego co wiem to tylko czerwonego nie mozna ruszac bo ma byc odblask, a folia ladnie przepuszcza swiatlo, kieruneczki nawet w sloneczny dzien swieca bardzo dobrze, nie sa tlumione... i myslalem ze wszystko jest ok dopoki nie pojechalem na przeglad i pan ziomek sie do tego doczepil i kaze scagnac... a tego jedynego nie chce robic bo mi sie cholernie podoba taki stan rzeczy ( :mrgreen: ) a na jakies biale narazie mnie nie stac. Waszym zdaniem moze poleciec za to dowodzik czy tylko panikowal pan ziomek ? ;)
Awatar użytkownika
nonam

Post autor: nonam »

Dowodzik poleci jeśli nie zerwiesz folijki przy panach w niebieskich mundurach, o ile w ogóle podbiją Ci przegląd :P
Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.

Kierowca bombowca.
leon267

Post autor: leon267 »

a podbija bo juz podbity ;p
szejk

Post autor: szejk »

niech sie ujawni ten ktory wie i podpowie a szejk zrobic sprobuje ,z gorki dzieki :lol:
emceha

Post autor: emceha »

Ogólnie to nie można przyciemniać, oklejać, malować ponieważ lampa zostałą homologowana w seryjnym wyglądzie. Lampy tuningowe to inna bajka bo one dostają homologację. Ja miałem przycuenione w escorcie lamy i się niebiescy przypierdzielili. Ale jeśli lampa zachowuje swoje właściwości z przed "przeróbki" to mogą się nie zorientować że coś było dłubane ;) Ogólnie zabronione, jak zrobisz z głową to ujdą uwadze diagnosty i piesków :mrgreen:
ODPOWIEDZ