Hak do MK7

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mikosz

Hak do MK7

Post autor: Mikosz »

Witam
Pragnę poruszyć temat o haku do essiego... W szukajce szukałem i nie ma.
Otóż ile średnio kosztuje hak do MK7 ?? Na allergo idą jakieś 150 zł. Ciekaw jestem ile kosztuje montaż. Samemu chyba odpada bo kanału nie mam. Musi być profesjonalnie zrobione bo inaczej nie wyobrażam spadnięcia haka z przyczepą załadowaną po brzegi, byłaby niezłe jaja :lol:
mikruss

Post autor: mikruss »

Hak wsadzisz samemu bo musi pasowac w oryginalne otwory, ew trza dziure dowiercic. Podlączenie kostki to max 30 min roboty nawet miernik nie potrzebny :lol:
Co do haka na allegro to sobie daruj te nasze podróby w tej cenie - kaszana na maksa i to do kazdego auta. Pasuje srednio albo zderzak ciąć albo wystaje dziwnie. Dobry hak z wypinaną końcówką (kluczyk) to ok 400 zł ale za to pasuje jak powinien, chyba ze gdzies dowriesz oryginał !!!! to warto używkę kupic (wazne by była tabliczka) bo bez tego przeglądu nie przejdzie, acha przegląd chyba 30 zł kosztuje, i później wbicie w dowód w Urędzie Komunikacji.
Koyot

Post autor: Koyot »

Ja w lipcu zalożyłem sobie taki hak, szukałem na allegro, ale zdecydowałem sie na kupno i montaż na miejscu z gwarancją na 2 lata. Koszt haka: 323zł + wiązka 23 zł + montaż za free czyli wszystko za 348zł. Profesjonalnie zamontowany bez cięcia zderzaka i oczywiście odkręcany (bo to teraz norma) Hak ciągle w użyciu i nie wygląda żeby sie urywał :mrgreen:
Załączniki
hak.jpg
mikruss

Post autor: mikruss »

Koyot ten wygląda naprawde schludnie, tylko kostke bym jeszcze wrzucil po zderzak i miodzio :mrgreen:
ODPOWIEDZ