Centralny zamek gdzie wpiąć w MK VII?
Moderator: Moderatorzy
Centralny zamek gdzie wpiąć w MK VII?
Jak w temacie. Wiem ze do skrzynki tylko nie moge znalezc opisu, lub fotki w które miejsce w skrzynce nalezy go wpiąć?? Pozdro
a ja znalazłem tylko trzeba szukać http://siec.no-ip.com/forum/files/thumb ... 90_764.jpg takie samo miejsce jest w mk V i VI w mk VII tez jest tylko trzeba sie schylić do skrzynki
Ja tez to znalazłem, ale sam napisałeś ze w MKVII bedzie wygląało to inaczej, a ja niestety nie mam aktualnie wglądu do skrzynki bezpieczników do swojego auta, a mam okazje kupic zamek od MKV. Wiec wole sie upewnic czy skrzynka w MK V jest inna czy jest wiecej gniazd. Jakbym miał samochód przy sobie to uwierz mi zajrzałbym do skrzynki, a ponieważ zdejmowałem ją tylko kilka razy nie pamiętam ile i jakie są tam złącza.
wszystko potrzebne do takiej operacji jest na forum tylko użyj opcji szukajdemo pisze:a gdzie sie znajdeuje centralka centralnego zamka fabrycznego bo chce sobie na pilota zrobic otwieranie
cholera zawsze chciałem to napisać, prawie jak moderator

ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
demo,
Ja ci chętnie pomogę...
na stronie głównej forum klikasz lewym przyciskiem myszy na przycisk w górnej części ekranu opisany słowem "szukaj". Po wczytaniu ekranu wyszukiwania w polu "Szukaj Słów Kluczowych" wpisujesz słowo najbardziej twoim zdaniem kojarzone z poszukiwanym tematem np. "centralny". Następnie klikasz "szukaj" i zapoznajesz się z treścią najbardziej trafnych tematów, które wyświetli wyszukiwarka.
podanie linka nie zawsze ma sens gdy jest kilka tematów opisujących dany problem a często trzeba każdy z nich przeczytać żeby znaleźć odpowiedź. Więc nie wkurzaj się naorioninblue, bo ma rację
Ja ci chętnie pomogę...
na stronie głównej forum klikasz lewym przyciskiem myszy na przycisk w górnej części ekranu opisany słowem "szukaj". Po wczytaniu ekranu wyszukiwania w polu "Szukaj Słów Kluczowych" wpisujesz słowo najbardziej twoim zdaniem kojarzone z poszukiwanym tematem np. "centralny". Następnie klikasz "szukaj" i zapoznajesz się z treścią najbardziej trafnych tematów, które wyświetli wyszukiwarka.

podanie linka nie zawsze ma sens gdy jest kilka tematów opisujących dany problem a często trzeba każdy z nich przeczytać żeby znaleźć odpowiedź. Więc nie wkurzaj się naorioninblue, bo ma rację

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !