mój problem z wycieraczkami polega na tym,że cały czas wybija bezpiecznik od wycieraczek.Odłączyłam kostkę od silniczka,oraz kostkę od przełącznika w kierownicy i nadal wybija bezpiecznik.Gdzie może tkwić problem ponieważ wygląda na to,że silniczek jak i przełącznik są w porządku.Poooomóżcie
Muszka pisze:dziękuję bardzo ale podejrzenia nic nie pomogą,chodzi mi o konkrety co z tym mogę zrobić?
hehe to idz do COPERFILDA !!! konkretow to nawet w ksiazce nie znajdziesz ... konkretnie to mozemy ci powiedziec, ze masz zwarcie !
dalej to juz sprawdzanie teorii .... to moze byc uszkodzona wiazka przewodow, jakies dziwne obejscie ktore ktos kiedys zrobil albo po prostu zwarcie w skrzynce bezpiecznikow
Muszka pisze:dziękuję bardzo ale podejrzenia nic nie pomogą,chodzi mi o konkrety co z tym mogę zrobić?
no więc konkret. --- podjedz do mnie jutro to Ci to naprawie lub przynajmniej KONKRETNIE zdjagnozuję. tak na odleglość to można jedynie podpowiadać.
pozdrawiam i witam na forum.
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
jakby ktoś miał schemat instalacji elektrycznej to skorzystam dzięki ale wyobraż sobie dzisiaj jazdę do w-wy bez wycieraczek musiałabym kogoś posadzić na masce aby przecierał