przewody hamulcowe sztywne

Moderator: Moderatorzy

dominik

przewody hamulcowe sztywne

Post autor: dominik »

byłem ostatnio na przeglądzie i musze wymienić przewody hamulcowe tylne bo podobno rdzewieją,dzwoniłem do sklepu i powiedzieli że to się robi na zamówienie więć mam pytanko ile to mniej więcej kosztuje ,gdzie to mogę kupić w okolicach Torunia i czy dam radę sam zamontować pozdrawiam
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

A jak dzwoniłes do sklepu to nie podali ci orjetacyjnej ceny ?
Awatar użytkownika
morgon

Post autor: morgon »

Ja za dorobienie przewodu zapłaciłem 10zł. Tylko dobrze żebyś miał ze sobą końcówkę przewodu. Jeżeli klucze nie wypadają Ci z rąk i masz na tyle siły żeby odkręcić przewód to dasz sobie radę :mrgreen: . Tylko pamiętaj o odpowietrzeniu hamulców i dolaniu płynu hamulcowego
dominik

dzwoniłem do sklepu

Post autor: dominik »

jak dzwoniłem do sklepu to powiedzieli że to nie na telefon i musiał bym podjechać a nie mam czasu
Awatar użytkownika
lordpablo

Post autor: lordpablo »

Z wymianą napewno sobie poradzisz. trochę czasu i cierpliwości i bedzie dobrze
Awatar użytkownika
morgon

Post autor: morgon »

To nie idź do sklepu tylko przejdź się po warsztatach, może ktoś Ci dorobi. Ja tak zrobiłem, ale że mieszkam w okolicach Bielska-Białej, to podanie namiarów Ci nic nie pomoże :sad:
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Dokładnie - można dorobić w warsztatach samochodowych - tam rurki miedziane mają z metra - muszą tylko wiedzieć jaki gwint jest na końcach.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Awatar użytkownika
darcun4

Post autor: darcun4 »

dominik podjedź do Agrolmetu na Obwodnicy (Kaczorowski) i popytaj.Okuwają węże ciśnieniowe to może i z takim g...m sobie poradzą.
Jeżeli to nie wypali,to dam ew. namiary na Toruń.Byłeś u Ostrowskiego na Sikorskiego? Albo u tego na Inowrocławskiej?
ODPOWIEDZ