Witam.
Stanowczo niepolecam tego zakładu: "AUTO SERWIS, Jan Bogulak" - zakład miesci sie przy ul. Karkonoskiej 7 we Wrocławiu.
Zacznę od początku:
Po wizycie w Stacji Diagnostycznej - diagnosta stwierdzil co mam "do roboty" czyli:
koncówki drążków, łożysko piasty przód, oslona przegubu zewn.
Częsci kupiłem i pojechalem do mechanika w celu wymiany końcówek drążków i łożyska piasty z prawej strony. Mechanik z łaską (mimo ze bylem z nim telefonicznie umowiony) przyjął auto, to jeszcze marudzil pod nosem ze nie wie ile to bedzie kosztować itp, bo nie wiadomo co wyjdzie itp itd. ze on to musi rozkręcic i wtedy dopiero zobaczy.... ( juz wtedy mnie to troche zastanowilo - ale jakos nie oslabilo to na tyle mojego zaufania zeby stamtad pojechac w trymiga

)
Nastepnego dnia odebrałem auto - a że bezczelny jestem to zaglądam pod spód... oglądam z góry z dołu itp

i co widze... osłona przegubu wymieniona, koncówki na 100% NIE wymienione a luz na kierownicy na pół obrotu!!!!!!!!!! zanim zdażylem powiedziec mechanikowi ze jest ch...m i partaczem słysze od niego... "aaaa panie, tzreba bylo jeszcze drugie łożysko wymienic bo sie rozsypalo - a cena za wszystko 230zl "(bez zbieżnosci) oczywiscie został wysmiany... poprosilem o stare częsci z wymiany to zacząl cos kręcic pod nosem że nie wie gdzie są itp itd... kiedy wytknalem mu ze koncówki sa stare( i luz na kierownicy) to w koncu stwierdzil ze to nie on robil tylko jego pracownik i on nie wie co tam bylo.
Co do luzu stwierdzil ze maglownica jest do wymiany!.
Za "naprawe" zgodzilem się zaplacic jedynie 100zł.
Nastepnego dnia pojechalem do Radwanic ( namiar od WieSia:) ) i tam z mechem patrzymy na to i rzeczywiscie - koncówki nie wymienione, łozysko wymienione z jednej strony tylko, ale piasta cała rozorana jakby ktos jej mlotkiem przyp.....ił !!! do tego stopnia że łozyska w piascie luzno latały!.... Mech z Radwanic mial polewke niasamowita z pomysłu wymiany maglownicy... pomajstrowal i wszystko ustawil jak trzeba... a za usługe u niego zaplacilem polowe tego co "żądał" gosc z Karkonoskiej! ( mimo ze nie mialem części)
Moja rada OMIJAJCIE "serwis" na Karkonoskiej Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM!!!
uch...ależ się rozpisalem - ale aż mi sie krew zagotowała na wspomnienie tego "fachowca"