clhseba, nie miałem weny na całe a chciałem jak najszybciej obczaić jak wyjdzie
S3ci0r, wezme na najbliższy spot- jak bedą temperatury poniżej 0 to się na jakimś grzanym parkingu ustawi najwyżej
[ Dodano: Sro 07 Gru, 2011 ]
naszło mnie dziś ab zrobić test drugiej próbki od clhseby- Nielsen Finesse
więc mała opowieść jak to jarek kokpit pielęgnował
dawno, dawno temu kupił sobie jarek fure i po dość krótkim czasie udał się do marketu w celu zakupu jedynej słusznej marki-plak
zaczeło się od połysku- jest fajnie ale to nie to// przyszedł czas na mat- ooo teraz lepiej następnie jarek łażąc w dziale auto w realu w czasie gdy to mamuśka biegała w spozywce dojrzał specyfik marki AUTOLAND mat (supermat??) jakoś tak
po powrocie do domu czas na pucowanko i efekt nooo jest jeszcze lepiej

i tak nieświadomy uzywał sobie tego specyfiku aż kiedyś trafił na forum kosmetykaaut- tam poczytał sobie o kosmetykach i planował zakup czegoś "porządnego" ale... qrde drogie toto i dalej korzystał sobie z autolandu
aż pewnego dnia odebrał próbke od wyżej wpomnianego kolegi i po pewnym czasie nadszedł czas na test
pierwsza myśl tuż po aplikacji- seba... ja Cię padalcu uduszę miało być matowo/satynowo a nie świecić się jak psu...
po kilku minutach ooo fajnie jest ale coś mu nie pasowało-, postanowił "przetrzeć" szmatką jeszcze raz (niewielkie mazy gdzie niegdzie
nauczony doświadczeniem z aplikacji wyszedł z auta na fajke aby przeschło po powrocie.... o

jest zaj... znaczy świetny efekt
reasumując i już normalnie... plak to zuoooo, autoland nie jest zły i wcale niedrogi...
za to wyżej wspomniany specyfik choć nietani tak naprawdę wcale nie wyjdzie drożej bo choć starałem się wg rady clhseby aplikować oszczędnie nałożyłem go zbyt dużo (konieczność ponownego przetarcia) niewielka próbka której dałem foty nawet stosując w ilości takiej jak dziś starczy na 100% na więcej niż 10 aplikacji a podkreślę jeszcze raz nałożyłem zbyt dużo