Zapodaje tylko wszędzie napięcie

Dokładnie tak samo jak kolega opisuje - po wstawieniu bezpiecznka
Moderator: Moderatorzy
WieSiu pisze: Sprawdź czy wszystkie kable przy akumulatorze masz poprawnie wpięte,zwłaszcza przy - bo tam jest oprócz grubego jeszcze 1 lub 2 cienkie i bez jednego z nich auto nie odpali. 1 z nich gdzie właśnie na komputer.
Ale masz puszkę z bezpiecznikami przy aku a od nich odchodzą kable i idą między innymi do zasilania kompa i puszki bezpiecznikowej - puszka bezpiecznikowa zasilana jest dwoma lub trzema kablami - teraz nie pamiętam dokładniemajbiker pisze:Ja mam tylko 1 gruby kabel na ,, - ,, zawsze tak miałem
Sprawdzone , puszka z bezpiecznikami oki .Jamszoł pisze:Na tym cieniutkim kabelku dochodzącym do elektromagnesu .Ale masz puszkę z bezpiecznikami przy aku a od nich odchodzą kable i idą między innymi do zasilania kompa i puszki bezpiecznikowej - puszka bezpiecznikowa zasilana jest dwoma lub trzema kablami - teraz nie pamiętam dokładniemajbiker pisze:Ja mam tylko 1 gruby kabel na ,, - ,, zawsze tak miałem
Sprawdź bezpieczniki przy aku czy są dobre i czy ich nóżki oraz gniazda nie zaśniedziałe
Po dobie , może więcej aku padł . Odpaliłem się przez kable przyjechałem do domu i kaplica .leszek pisze:Chyba że coś się spaliło......majbiker pisze:Odpaliłem się przez kable
komp..... immo.......
troszke śmiała teoria ale kto wie.....
jak wydana kasa na auto to powod ze nie chcesz oddac na zlom,to wcale nie jest smieszne, masz jakas błahą i pewnie tania na uzywkach sprawe i juz bys chcial oddac na zlom. Brak Ci odpowiedniej osoby co by pomierzyla i poprawnie naprawila. Pewnie nawet nie bedzie wymagala zmiany jakichś elementow, a jedynie poprawy.majbiker pisze:Oddać auto na złom mi szkoda .
To antenka od immo - tak jak by czujnik a nie immo.majbiker pisze:Skoro imo to czarne przy stacyjce