Problemy z pompą paliwa
Moderator: Moderatorzy
Witam mam problem ze swoją pompą wtryskową a mianowicie w którymś miejscu przecieka chciałem się dowiedzieć co ma wpływ na ten przeciek czy mogą być to podkładki miedziowe czy jest to trudna robota czy da się to ogarnąć samemu czy już trzeba do pompiarza zrobiłem 3 zdjęcia raczej słabej jakości ale nie miałem zbytnio dostępu ale w najbliższym czasie postaram się zrobić lepsze zdjęcia z góry dzięki za odpowiedź
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
jazek99, moim zdaniem sam tego nie zrobisz
Na pewno pompa do wymontowania i rozebrania a po uszczelnieniu do ponownej regulacji .
A po tym wszystkim rozrząd do ponownego ustawienia
Poza tym przeczytaj początek mojej poprzedniej wypowiedzi a zauważysz , że odpowiadałem koledze kiwi, a nie obie

Na pewno pompa do wymontowania i rozebrania a po uszczelnieniu do ponownej regulacji .
Poza tym przeczytaj początek mojej poprzedniej wypowiedzi a zauważysz , że odpowiadałem koledze kiwi, a nie obie

Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
A dlaczego rozrząd do ponownego ustawienia ? Pytam bo ja jakiś czas temu miałem problem z essim i między innymi regenerowałem pompę paliwa , ale nie wiedziałem nic o tym ustawianiu rozrząduJamszoł pisze: Na pewno pompa do wymontowania i rozebrania a po uszczelnieniu do ponownej regulacji .