Tylne światła przeciwmgielne: jedno czy dwa ?
Moderator: Moderatorzy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
gradobr, wasze autko na mur ma tylne przeciwmgielne, z tego co wiem to Mk5 nie wychodził bez tego a ty masz Mk7 - coś źle spojrzałaś. Kable muszą być a jak na włączniku świeci to znaczy że napięcie na kabelek idzie. Masz za młody samochód żeby przeciwmgielnego nie było 

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
A tak z ciekawości w MK6/MK7 ta imitacja lamp na tylnej klapie to co to jest odblask?
Bo to chyba przeciwmgielna, a nie działa bo zgniła masa na klapie albo te styki na tylnym pasie.
Bo to chyba przeciwmgielna, a nie działa bo zgniła masa na klapie albo te styki na tylnym pasie.
www.VolvoTech.pl ---Elektromechanik---
No przecież napisałem że przeciwmgielna jest w klapie bagażnika i na pewno nie ma masy przez zawias klapy lub nie kontaktuje to złącze z bolcami na klapie.
Lampa
Lampa
Ostatnio zmieniony 29 mar 2009, 10:49 przez KuRowSKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie kojaże ale jak nie ma klapek w tylnej osłonie to trzeba odkręcić śrubki i zdjąć pokrywe klapy
Jurku u mnie nie było, świeciło tylko prawe, a w lewym nie było nawet kabli poprowadzonych, ale sam podpiołem sie pod prawą lampę i dołożylem brakujące światełkoJamszoł pisze:gradobr, musicie pokombinować - na pewno było przeciwmgielne tylne w lewej lampie - ktoś coś wymodził a wy teraz musicie powrócić do tego co było.