w Astrach jest duuuży tłumik środkowy który ładnie wyciszanonam pisze:Ja do siebie założyłem Montiego (panna ma taki w astrze 1.6 i fajnie mruczy) niestety u mnie drze się okrutnie, jak schodzi z obrotów to baniak chce rozsadzić ;p

Moderator: Moderatorzy
w Astrach jest duuuży tłumik środkowy który ładnie wyciszanonam pisze:Ja do siebie założyłem Montiego (panna ma taki w astrze 1.6 i fajnie mruczy) niestety u mnie drze się okrutnie, jak schodzi z obrotów to baniak chce rozsadzić ;p
Ja n/t KM Malona na razie zdania nie zmienię.... Zerknij jak wyglądał u mnie po 3 miesiącach (nasze auta).... Może fajnie wyglądają te tłumiki i nieźle brzęczą ale wykonanie i materiały sporo do życzenia pozostawia... No, chyba że mi się tylko taki trafił felernyIntruder D1 pisze:Ja tam mam zamontowany KM Malon mini 90 i fajnie to brzmi niestety kupiłem do bani środkowy tłumik i przez to całość ryczała niemiłosiernie. Musiałem silencer zamontować. I teraz jak się samochód ciągnie tak do 3 tyś to jest spoko. Później brzmi jak rasowa rajdówka