kupno RS2000 mk5/6

Moderator: Moderatorzy

Tigerbart

Post autor: Tigerbart »

Zadałem różne pytania sprzedającemu, m.in. :
- jaki ma przebieg
- czy miał inst. gaz
- czy silnik w dobrym stanie...

Oto odpowiedzi:

Witam

- Na liczniku jest 50 000 ale licznik jest do 100 000 wiec ile naprawde nie wiem
- nie było LPG
- nie sprawdzałem kompresji ale ciągnie dobrze

Do tego rozmawiałem z Kazikiem. Już wiem, żeby omijać to auto.. a szkoda. :-|
Tfaruk

Post autor: Tfaruk »

No na zdjęciach nie wygląda zachęcająco :/
Tigerbart

Tfaruk pisze:Tigerbert - jak chcesz to mogę umówić się z gościem i zobaczyć to autko. Powiedz co chciałbyś dowiedzieć się na jego temat?
Jak byłbyś tak uprzejmy i w miarę możliwości z Yagr'em obejżelibyście auto pod względem "nadawalności" się na swap silnika z osprzętem i elektryką. Reszta może być w jakimkolwiek stanie. RS z Krakowa

Heheh - a jakby taką turbinę do rs'a zamontować to ooohooohooo :razz: :razz: :grin:
yezozwierz

Post autor: yezozwierz »

Bart ja uważam że to ostateczność ten silnik.. Zobacz jaki zarzygany... Do tego LPG. Ja dałem za sam silnik tyle ile za tego rsa byś dał :D I bez wątpienia jest w lepszym stanie niż silnik w tym.
Tigerbart

:-| :-| :-|
kazik

Post autor: kazik »

a skąd może on znać stan licznika jak ja go nie znałem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Yagr
Pojemność: 1598
Rocznik: 2007
Generacja: MK2
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Yagr »

kazik pisze:a skąd może on znać stan licznika jak ja go nie znałem :mrgreen:
stan licznika może przeczytać, ba nawet zdjęcia może dac ale przebieg to wróżenie z fusów :)
Polak potrafi!!

ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi

spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Awatar użytkownika
orion

Post autor: orion »

yezozwierz pisze:I bez wątpienia jest w lepszym stanie niż silnik w tym.
o matko :evil: a skąd Ty to wiesz znasz to auto, oglądałeś, słuchałeś , ktoś Ci powiedział , podaj jakieś fakty, no chyba że potrafisz poznać stan silnika po zdjęciu bo ja np.tego nie potrafię
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
yezozwierz

Olej dookoła odmy to sobie nalał przy okresowej wymianie tak?

Dobra Bartek, zapieprzaj 700 kilometrów z lawetą w te i wewte, mówie Ci warto!! Zobaczysz, pogadasz może nawet da Ci namiar na producenta jakże gustownych tribali które ma naklejone na swym sportowym bolidzie. Potem przejedziesz sie na wstecznym po podwórku i jak już stwierdzisz że zapyla niezmiernie to przyjdź i nakop mi do D że źle Ci radziłem. Będziesz miał blisko. Ja sie nie znam, moje silniki to padaki i wogóle z konstrukcji samochodu jestem totalna noga, a na silniku to całkiem się nie znam. Nie mówiąc o eskortach, o nich to już dosłownie nic nie wiem.
Awatar użytkownika
orion

Chłopie nie unoś się tak, bo nikt tak o Tobie nie powiedział tylko nie rozumiem jak możesz pisać że to totalny złom skoro nie znasz auta, ja nie twierdzę, że jest super ale też nie twierdzę, że jest zły po prostu po zdjęciach tego nie stwierdzisz i tyle.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
yezozwierz

podtrzymuję wszystkie moje wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Panowie ! wrzućcie na luz.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Awatar użytkownika
orion

Panowie ! wrzućcie na luz.
Jamszoł, ale o co chodzi :?: ja tylko zapytałem dlaczego yezozwierz, twierdzi że ten motor to taka kupa, a on od razu obrażony i wymyśla jakieś opinie o swojej osobie których nikt nie wypowiedział, nie rozumiem takiego zachowania, zresztą nie ma o co kopi kruszyć

Yeż twierdzi, że to parch i OK, ja nie mam zdania nt. tego silnika i też OK niech tak zostanie
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

I niech tak zostanie - bo mi się rozkręcicie na dobre :mrgreen:
i jutro będę miał do kasowania posty jak sobie nawrzucacie.
Wystarczy na dziś.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Awatar użytkownika
kupiec
Pojemność: 1600
Rocznik: 2005
Generacja: Inny samochód
Kontakt:

Post autor: kupiec »

ORION pisze:Jamszoł, ale o co chodzi :?: ja tylko zapytałem dlaczego yezozwierz, twierdzi że ten motor to taka kupa, a on od razu obrażony i wymyśla jakieś opinie o swojej osobie których nikt nie wypowiedział, nie rozumiem takiego zachowania, zresztą nie ma o co kopi kruszyć

Jamszoł ale ORION ma racje.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
ODPOWIEDZ