problem ze sprzeglem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
bodzio82

problem ze sprzeglem

Post autor: bodzio82 »

Pany w tamta noc pojechalem swoim essim wyciagac znajomego bo wjechal do rowu :mrgreen: w momencie jak zaczalem go tachac przytrzymalem go na gazie z puszczonym sprzeglem no i kilka razy i sliznelo sie sprzeglo zrobil sie nie mily zapach i niestety teraz jak dam mu po garach powyzej 3 tys stoi w miejscu jak by kapcie smazyl a wogole nie jedzie,obawiam sie ze spalilem sprzeglo wiec chyba bedzie trzeba wymienic?ale jeszcze sie zapytam czy mozliwe ze po przejechaniu np 100km sprzeglo sie spowrotem dotrze i bedzie ok?czy raczej nastawic sie na wymiane aaa
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Niestety - znam ten smród - jak se starych latryn na chałupą :)
bodzio82, Nic już z tym nie zrobisz - tarcza do wymiany - zrobiło się na niej szkliwo.
Docisk odratujesz - papier ścierny.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Awatar użytkownika
bodzio82

jamszoł, nowy zestawik walne se na lato,postaram sie zeby zime przejezdzic na tym sprzegle bo ogolnie nie jest jeszcze tak tragicznie a wiadomo zima nie ma okazji zeby palic sprzeglo tylko spokojne ruszanie,z przyspieszaniem tez nie zaszaleje bo niestety rowy szerokie i glebokie a i o stluczke nie trudno :mrgreen:
Zaluje jedynie ze mnialem dobre sprzeglo a chcialem pomoc i jeszcze w dodatku nawet dzieki nie uslyszalem od goscia aa :evil:
Awatar użytkownika
kupiec
Pojemność: 1600
Rocznik: 2005
Generacja: Inny samochód
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: kupiec »

no tak. z holowaniem to nie takie proste jak sie wydaje.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Awatar użytkownika
bodzio82

kupiec, to nie bylo holowanie tylko wyciaganie z rowu a jeszcze renowka ktora sie tam znalazla stawiala duze opory bo zawiesila sie na krzakach :mrgreen:
ODPOWIEDZ