Felgi piaskowanie i lakierowanie
Moderator: Moderatorzy
Felgi piaskowanie i lakierowanie
witam jak w temacie mam do was pytanko o wasze doświadczenia w tych działaniach.moje alusy są w stanie tragicznym i trzeba by sie w końcu za nie wziąć..z racji czerwonego koloru nadwozia chodzi mi po głowie pomysł polakierowania ich po uprzednim wypiaskowaniu oczywiscie na kolor biały..co wy o tym myślicie??jak coś to mogę zrobić i dołączyć zdjęcie felgi..jesli ktoś z grona łódzkiego ma jakies znajomości tudzież wie gdzie może znajdowac sie punkt w którym można wykonać takiego zabiegi bardzo prosze o info.
Moim zdaniem białe do czerwonego by pasowały 
sam miałem czerwonego essiego i marzyły mi sie białe alu
ale coś w tym stylu jak na filmiku
http://pl.youtube.com/watch?v=frrNPJy2h ... biale.html

sam miałem czerwonego essiego i marzyły mi sie białe alu

ale coś w tym stylu jak na filmiku
http://pl.youtube.com/watch?v=frrNPJy2h ... biale.html
no felga może nie jakaś super zajebista bo 14 calówka a wzór prawie identyczny jak ten http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... 011gy8.jpg
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
bielu a może zrób tak jak mój znajomy, malował pistoletem co prawda ale zwykłą farbą chyba emulsją raz na biało i tak se zdjęcia robił a raz na czarno i później na kompie oglądał i pytal ludzi jaki kolor bardziej pasi. malnij se na biało i zobaczysz czy pasi a jak nie to zmyjesz i po sprawie.
a te ze zdjęcia to by mnie pasowały
a te ze zdjęcia to by mnie pasowały

تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- Intruder D1
- Kontakt:
dlatego klamka zapadla..felgi mam bardzo podobne i jestem tez zdania ze bedzie ladnie wygladalo..kwestia tylko utrzymania ich w czystosci ale myjka jest podjazd do garażu tez wiec damy rade...zwlaszcza ze po znajomosci bede mial za 200 zl wypiaskowane i pomalowane wiec chyba cena przyzwoita jak za taki zabieg
tak wyglada dokladnie moja felga...i jednak zdanie mam mieszane bo przy samym czerwonym lakierze nawet bym sie nie zastanawial ale zarówna jak i na zderzakach jak i przez caly bok idzie czarna listwa...i tak mysle czy przy niej bialy kolor felgi bedzie pasowal...rozwazam jeszcze opcje czarnego koloru...
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
dokładnie - cała czarna alu wizualnie niczym sie nie różni od stalówki, zwłaszcza z dalsza... Juz lepiej zostaw rant biały (srebrny, chrom, polerka) a środek pod kolor nadwozia.... cos w każdym bądź razie musi pozostać na feldze odróżniającego - najlepiej rantdeathrider_85 pisze:Jak już chcesz czarną felgę, to chociaż rant zostaw srebrny

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !