to raczej niewiasta wyprostuje go albo mu
A ja tak jeszcze w temacie koszulek - skoro jest to koszulka KLUBOWA ale dostępna dla forumowiczów to da się zrobić żeby np. poza nickiem na rękawku/plecach był drobny napis dodatkowy świadczący o tym że właściciel jest klubowiczem? Juz kiedys pisaliśmy o podobnym pomyśle... nie wiem gdzie, może na ramieniu, może na rękawku albo przy logo... wystarczy napis "klubowicz - wszelkie prawa zastrzeżone" albo "best user" albo "recydywa" albo "ober" albo cokolwiek co wyróżni koszulke należącą do klubowicza. Wiem że projekt juz powstał ale to drobny dopisek. co sądzicie?
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Grzesiu, ja bym zrezygnował z Twojego pomysłu, bo i tak jest masa problemó z tymi koszulkami a dokładac teraz jeaszcze nowe pomysły to nic dobrego z tego nie wyjdzie
dzieje się cały cza Kacper przerabia obecnie nasz wzór na krzywe które, beda liniami do wycięcia, natomiast co do samych koszulek to trza by było się wkońcu zacząć za wpłatami rozglądać bo jesień nas zastanie
w tej kwestii to jeszcze musimy się trochę wstrzymać
bo jełśli Kacper nie przerobi tego projektu tak w wersji do druku, to zrobi to ten wykonawca i sobie za to policzy wtedy cena pojedyńczej sztuki wzrośnie o kilka złotych, jaka to kwota to bede wiedział już po opracowaniu