brak pradu
Moderator: Moderatorzy
brak pradu
jak w temacie rano wyłaczyłem auto i było ok po pracy wsiadam a tu nie wyświetla sie zegar widać tylko zielone podswietlenie ale bez godziny i nie działa radio jak by nie było podłączone ani nie działa dmuchawa a jakis czas temu jak włączałem dmuchawe to własnie zegar przestawałdziałac i radio sie odłączało jak by po odłaczeniu akumulatora ale jak dałempokrętło na zero to prad był tylko zegar trza było na nowo ustawic i zaprogramowac stacje w radiu
brak pradu
bezpieczniki sprawdzałem są w porządku a dzisiaj bez zmian wsiadam rano a tu wszystko działa jak należy chyba jakiś cud
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Pozory mylą ! bez obciążenia napięcie na bezpieczniku będzie ok - ale jak włączysz odbiornik to następuje spadek napięcia i nie koniecznie jest to wina bezpiecznika tylko wina skrzynki bezpiecznikowej - oczywiście sam bezpiecznik może być zaśniedziały i jak go wytargasz i wepchniesz spowrotem to wszystko wróci do normy - na jakiś czas. emceha, dobrze zaczoł kombinować ze swoim pytaniem.kanar68 pisze:bezpieczniki sprawdzałem są w porządku
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]