morgon pisze:Chyba że rzeczywiście od Was tam czegoś wymagają
zalezy z czego;) ale jest taki "problem" ze podsumowalem sobie ze za ok miesiac nauki uniwerek w najgorszym wypadku placi chyba 2,5 tys w najlepszym 4tys - i teraz probuje sie dorobic stypendium
marmo/kowal pisze:jak yanek powiedział, w szatnii
tej kolo negatywu hmmm....moze kiedys przejde sie tam po starej znajomosci na piwko to Cie odwiedze;P
ja odpadam bo rozpierd...samochód...moja wina przywaliłem w kolesia...na zakręcie mnie wyniosło...niby tylko blacharka ale prawdopodobnie poszedł mcpherson no i zabrali mi dowód rejestracyjny bo kierunek mi pękł...nie wiem kiedy sie z tym wyrobie bo na chwile obecną jest bez kasy...
apropos tankowania...w piątek udało mi sie jak nigdy za 100 zatankować...i co z tego...
bielu pisze:ja odpadam bo rozpierd...samochód...moja wina przywaliłem w kolesia...na zakręcie mnie wyniosło...niby tylko blacharka ale prawdopodobnie poszedł mcpherson no i zabrali mi dowód rejestracyjny bo kierunek mi pękł...nie wiem kiedy sie z tym wyrobie bo na chwile obecną jest bez kasy...
Piotrek to w autobus i jedziemy! szkoda, że skasowałeś auto zrób tak żeby jeździł i a resztą się potem zajmiesz