Witam
Chciałbym Was zapytać czy Wy posiadacze MK7 tak samo nie swieci Wam lampka sufitkowa jak otwieracie tylne drzwi ?? U mnie niestety nie świeci i muszę otworzyć drzwi od strony kierowcy lub pasażera z prawej strony Chciałbym żeby tylne tak miało światło podczas otwierania drzwi...
Nie świeci u mnie i chyba nie ma świecić. Jak dorobić?? trzeba dorobić coś w stylu bolaca w przednich drzwiach tak aby pod wpływem nacisku impuls szedł po kablu do żarówki. I wtedy Ci zaświeci
ARIEL, wyłącz CapsLock
Nie wszystkie wersje mają krańcowe wyłączniki we wszystkich drzwiach, ja nie mam... Żaden problem sobie podłączy - dorwać te włączniki i wstawić w ich fabryczne miejsce. U mnie te miejsca są zalepione okrągłymi łatkami i zamalowane. Jeśli nie ma kabelów to podciągnąć od tych z drzwi przednich. w zasadzie to jeden kabelek na drzwi bo włącznik tylko masę podaje. To chyba najprostsza robota elektryczna w escorcie
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
u mnie tez nie ma krancowek na tyle ... jak to zobaczylem to pomyslalem, ze Ford bardzo nisko upadl skoro na takich podtawowych elementach przyoszczedzil nawet vw, znany z oszczednego wyposazenia podstawowego, takiego gówna nie odpierd*la
Mam pytanko,zamierzam u siebie podmienić lampke podsufitki i czy rozmiarowo będzie ona pasować w miejsce tej starej,oraz jak jest z podłączeniem tej z ghia.
ta czasówka nie musi działać,byle by było tak jak w tej pierwszej,wyłączenie całkowite,zapalenie w aucie i zapalenie po otwarciu drzwi kierowcy i te 2 dodatkowe lampki
podłączając podpinasz czy do zwykłej czy z ghia 3 kabelki, 2 podłączone na podwójnej wsuwce i jeden na osobnej wsuwce (świecenie stałe i po otwarciu drzwi)
wiem jak wygląda bo mam taką samą a w zielonym wymieniałem zwykłą na taką wszystko będzie pasowało i jesli chodzi o wymiar i jeśli chodzi o podłączenie
jedynie aby mieć czasowe wyłączenie to musisz dodać przekaźnik w skrzynkę bezpieczników