Moderator: Moderatorzy
Widziałeś że się wypowiadasz???MARKKO pisze:i oslepia wszystkich dookoła
Po raz kolejny ktoś komentuje czyjąś decyzję która nie dotyczy go w żaden sposób. Moja sprawa chłopaki czy mi zabiorą dowód czy nie. Na soczewce tez by zabrali. A w kwestii przeglądów dyskusja jest długa: zależy gdzie pojedziesz i czy z xenonami czy bez.cidzej pisze:i na dokłądke pierwsyz pies zabierze dowód a przegladu auto nie przejdzie
Może jest to spowodowane stanem naszych dróg bo gdy auto na xenonach wpada w dziurę to oślepia jak nie wiem co, a wiadomo, że w innych krajach drogi są o niebo lepsze i może po prostu z tak oczywistej przyczyny jest ten system samopoziomujący.emceha pisze:Orion nie mam spryskiwaczy ani samopoziomowania i po raz kolejny piszę że sprawa indywidualna czy ktoś założy czy nie. Nasze przepisy są chore pod tym względem. Jakoś w Niemczech nie ma musu spryskiwaczy itp. Jeżdża nawet po naszych drogach auta z fabrycznym ksenonem i bez spryskiwaczy. Chora kwestia.
z tym się nie zgadzam chyba że jeździsz tylko po prywatnych drogachemceha pisze:po raz kolejny piszę że sprawa indywidualna czy ktoś założy czy nie
ja również popieram !!! to nei jest tylko kwestia tego czy masz odwage jezdzic z takimi swiatlami czy nie ... stwarzasz zagrozenie dla pozostalych uczestnikow ruchu !MARKKO pisze:tutaj masz racje Łukaszorioninblue pisze:z tym się nie zgadzam chyba że jeździsz tylko po prywatnych drogach