Gasną kontrolki na desce rozdzielczej i wszystkie urządzenia

Moderator: Moderatorzy

Deivids

Gasną kontrolki na desce rozdzielczej i wszystkie urządzenia

Post autor: Deivids »

Gasną kontrolki na desce rozdzielczej i wszystkie urządzenia nie działają wentylator i,t,p.

Najsampierw objawy były takie kiedy naciskałem pedał hamulca strzałka od obrotomierza momentalnie skoczyła w góry jak i opadała . :oops:

A teraz jak naciskam gaśnie , brak kontrolek, lecz rozrusznik kreci ale nic z tego kiedy ani pompa nie działa ani nic z rzeczy elektrycznych byłem u mechanika i docisknął kostkę od alarmu to pomogło bynajmniej jest zasilanie i odpala, lecz nie jestem pewien czy to było tylko to ponieważ objawy powróciły wcześniejsze ze wskazówka t jak naciskam pedał hamulca to nadal wskazówka nadal skacze oraz zauważyłem ze podświetlenie zegara razem ze wskazówka przygasa tak jakby było to zwracane cos ze skrzynka bezpiecznikowa i ze Ścieszkami . :cry:

Jak ktoś może mi pomoc wielkie dzięki . :shock:
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Deivids pisze:cos ze skrzynka bezpiecznikowa i ze Ścieszkami

Sam sobie podpowiedziałeś - skrzynkę masz do roboty.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
emceha

Post autor: emceha »

Deivids pisze:objawy były takie kiedy naciskałem pedał hamulca strzałka od obrotomierza momentalnie skoczyła w góry jak i opadała
Mam tak samo od kiedy zamontowałem 3 i 4 światło stopu w miejsce po przeciwmgielnych :mrgreen: U mnie to zapewne przez dodatkowe obciążenie ale jak jest u Ciebie to nie wiem :???:
Deivids

Post autor: Deivids »

Koledzy rozwiazałem problem :lol: :lol: :lol: :lol: tkwił on w przekazniku od odcinania zapłonu od alarmu , przewud nie łączył + .
ODPOWIEDZ