Zaslepki do progow
Moderator: Moderatorzy
Zaslepki do progow
Poszukuje czterech zaslepek do progow w moim Esiku. To sa progi od Coswortha rocznik 89 chyba. Na ponizszym zdjeciu widac ze nie ma tych zaslepek. Czy mozna je gdzies kupic i ile moga kosztowac?
- Załączniki
-
- essi2.JPG (165.97 KiB) Przejrzano 4698 razy
- robertford
- Kontakt:
Oj ludzie nie czepiajmy się "Dawid"-a Essiego, bo w naszych też zapewne czegoś zawsze brakuje
No z tymi zaślepkami to może być mały problem, bo jak ktoś ma to razem z progami i samych nie sprzeda, bo sam zostanie z dziurami
Spróbuj może popytać w sklepach to coś dopasujesz z innego samochodu, albo najlepiej w jakieś firmie zajmujązej sie tuningiem, to napewno coś takiego będą mieli albo dopasują 
No z tymi zaślepkami to może być mały problem, bo jak ktoś ma to razem z progami i samych nie sprzeda, bo sam zostanie z dziurami
Auto juz takie kupilem (jak wiecie 2 tygi temu
), czyli bez zaslepek na progach, z lekko przywalonym przednim zderzakiem (koles w dniu zalozenia i polakierowania tych zderzakow wjechal w za wysoki kraweznik, co za ból), dziura po bocznym migaczu jest tylko w prawym blotniku (lewy byl wymieniany i jest bez dziurki i jeszcze nie wiem co z tą dziurka zrobic) ...i jeszcze nie zauwazyliscie jednego szczegolu, mianowicie brak listewek na zderzaku 
Czyli facet w sumie nie dokonczyl remontu tego Essika ale ja to uczynie
Nie wiem czy pomysl z dorabianiem tych zaslepek z zywicy jest dobry... Tzn bylby dobry, gdyby te zaslepki mialy byc na stałe. Lecz one musza byc na zatrzaski bo czasem trza bedzie je zdejmjonc

Czyli facet w sumie nie dokonczyl remontu tego Essika ale ja to uczynie

Nie wiem czy pomysl z dorabianiem tych zaslepek z zywicy jest dobry... Tzn bylby dobry, gdyby te zaslepki mialy byc na stałe. Lecz one musza byc na zatrzaski bo czasem trza bedzie je zdejmjonc
No jak będzisz ostrpożnie jeździł i nie złapiesz gumy to nie... i jak wszystkie naprawy związane z półosiami albo hamulcami albo z czyms innym które trzeba by robić pod spodem bedziesz podnosił na podnośniku hydraulicznym co podnosi cały samochód albo będziesz ustawiał podnośnik pod wskazanymi punktami na srodku auta to nie będziesz musiał zdejmować zaślepek... ale tak napewno nie będzie