Chlopaki co byscie mi doradzili do mojego essiego? Jest kolorku srebrnego, ma zwykle czarne zderzaki... Poprostu zwykla seryjka... Kupilem do niego Fele Alessio Montecarlo 15" do tego oponki 195/50/R15... Ale co z nim zrobic jeszcze? Myslalem zeby wrzucic do niego przedni i tylni zderzak... Z... Cossy:-D Hehehe Co wy na to?
najpierw to mu załóz kit 60/40 albo 80/60 a najlepiej gwint, to bedzie łądnie siedział, a potem baw sie w optyke, mozesz pomyslec o 16" felgach ewentualnie 17"
fryszard, po pierwsze jak w essim mozna w Essim przod dac o 80 mm w dół przecie i tak juz jest tam nisko, tyl jeszcze jako tako. No ale jak bys sobie taki pakiet walnął z felami 17 to chyba bys tylko w Wa-wie po Okęciu latał bo nigdzie indziej byś nie dał razy :hahaha
a mozna.. ja posadziłem swojego -100 i sie dało jezdzic, a jakie wrazenia na pieszych robił wtedy essi teraz mam ustawione na około 80/70 i jezdze na 17" i daje rade
Jak ja bym mial po Śląsku tak jezdzic to chyba kazdy wyjazd by sie wiazal z wymiana zawiechy, czesci silnika i zderzakow... Za duzo dziur tu jest... A co powiecie o tym stylu ala Cossa?
styl ala cossi ok ale do tego bez chociaz 60/40 nie podchodz a no i do cossiego to przynajmniej 1,8 RQB by sie przydało.. zeby nie było tak jak u mnie ze auto wyglada groznie a ledwo jezdzi z tymi 60 KM <lol>
Armageddon, ile chcesz włożyć w auto? bo tu o swapie, tu o tuningu... Myślę że najlepiej ci wyjdzie kupić sobie RS`a No... chyba że zależy ci na indywidualizacji bolidu
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"