V max Esiego 1.3i:) i ekonomia jazdy

Moderator: Moderatorzy

emceha

Post autor: emceha »

Patryk pisze:a ciezarki to juz dawno wszystkie pogubilem
Bo jeździsz po pijaku he he :P A tak poważnie to jak wam coś trzęsie przy większych prędkościach to to zróbcie bo nieźli z was samobójcy ;) Ja może nie wiem jakie V max ma 1.3 ale powiem wam że swoim leciałem 200 na A4 w 3 osoby i obrotomierz pokazywał ponad 5,5 tyś obrotów a więc szafe bym zamknął jadąc samemu i bujając go na maksa :mrgreen:
Patryk pisze:w miasto wjezdzalem wiec nie chcialem przez nie przeleciec ze 150 na budziku
Dlaczego??? :razz: Ja latam ale przez tunel w Katowicach w późnych godzinach wieczornych i nie 150 a 180 tylko nie wiem czy przypadkiem nie dostanę fotki w prezencie na święta wielkiej nocy :shock:
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

Patryk pisze:a ciezarki to juz dawno wszystkie pogubilem
no to co się GOŚCIU dziwisz , że Ci trzęsie ? :mrgreen: wjedź do fochowca od wulkanizacij i niech Ci wyważy - nie stracisz majątku a zaoszczędzisz na naprawie zawieszenia.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Patryk

Post autor: Patryk »

EEE tam nie chce mi sie :mrgreen: przeciez takie predkosci to moze 2 razy w roku osiagam a co do wyczynow Emcechy to ja bym sie nie odwazyl cisnac tym kabriolecikiem 180-200km/h z tymi 3 hamulcami i luzami na przednim lewym zawiasie :shock: to jest dopiero samobojstwo :razz:
emceha

Patryk pisze:to jest dopiero samobojstwo
He he to się nazywa "cohones" :P Co bedzie to będzie ;)
Awatar użytkownika
cidzej
Pojemność: 1400
Rocznik: 1996
Generacja: MK7
Nadwozie: Cabrio

Post autor: cidzej »

takie samo "cohones" jak u tych co mają 3 promile we krwi i siadają za kółkiem :P
emceha

Ja tu żartem a ten mnie z byka :???: Hmmm ja nie wsiadam z 3 promilami za kierę ;)
Patryk

Post autor: Patryk »

tylko z 3 hamulcami a to zupelnie inna bajka :razz:
Awatar użytkownika
cidzej
Pojemność: 1400
Rocznik: 1996
Generacja: MK7
Nadwozie: Cabrio

Post autor: cidzej »

hehe, tak myślałem, że nie podejdziesz do tego jak do żartu :( a szkoda :D z drugiej strony to w weekend media trąbiły o chłoptasiu co chciał się popisać swoją hondzią i pare duszyczek do nieba poszło ...
emceha

cidzej pisze:hehe, tak myślałem, że nie podejdziesz do tego jak do żartu
I tu się Pan Łukasz pomylił ;) Jakbym kurcze nie znał coniektórych (z obserwacji niektórych dyskusji na forum) :P
ODPOWIEDZ