PILOT OD CENTRALNEGO
Moderator: Moderatorzy
PILOT OD CENTRALNEGO
SIADłY MI BATERIE W PILOCIE , PO WYMIANIE NA NOWE PILOT NIE DZIAłA CO MOżE BYć ZAZNACZAM, żE BATERIW WłOżONE PRAWIDłOWO
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
NIE KRZYCZ!
przy wymianie baterii nie powinno być żadnych problemów. więc albo pada ci centralka ( sprawdź czy drugi pilot działa-bo powinny być dwa
) albo pilot szlag trafił, no i jeszcze te nowe baterie może wcale nie są takie nowe
a tak w ogóle to byś napisał coś więcej bo może to chodzi o pilota do TV
przy wymianie baterii nie powinno być żadnych problemów. więc albo pada ci centralka ( sprawdź czy drugi pilot działa-bo powinny być dwa

a tak w ogóle to byś napisał coś więcej bo może to chodzi o pilota do TV

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE PODAJE KILKA DANYCH:JEST TO PILOT DO SAMOCHODU FORD FIESTA GIHIA 1996 R.PILOT POSIADA 2 BATERYJKI W KSZTALCIE PLASTKICH PASTYLEK O SREDNICY 18 MM I GRUBOSCI 2 MM PILOT JEST NAJPRAWDOPODOBIEJ SPRAWNY BO PO PRZYCISNIECIU PRZYCISKU ,,OTWORZ, ZAMKNIJ'' ZAPALA SIE CZERWONA DIODA. W INSTRUKCJI ( PO NIEMIECKU NIESTETY) PISZE COS O 15 SEKUNDACH I KODZIE JESLI KTOS COS WIE NA TEN TEMAT PROSZE O INFORMACJE Z GORY DZIEKUJE
- Yagr
- Kontakt:
Jaką podczerwień?? ta czerwona dioda to tylko wskaźnik działania. na pewno radiówka a ten text w instrukcji to albo informacja o kodzie jaki jest używany przez pilota (np. dynamiczny) a 15 sekund to pewnie czas po którym zamek zamknie się sam jeśli nie otworzysz drzwi. ale to tylko przypuszczenia. wklej nawet po niemiecku tą instrukcje to może do czegoś dojdziemy. i zdjęcia by się przydały... NO I WRESZCIE PISZ NORMALNIE BO CHU....O SIĘ CZYTA JAK CIˇGLE DUŻYMIMOŻE PADLA CENTRALKA - JAK TO SPRAWDZIĆ? JETS TO PILOT PRAWDOPODOBNIE NA PODCZERWIEN

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- Yagr
- Kontakt:
Żaden ze mnie lingwista ale ja to rozumiem mniej więcej tak: "W wypadku gdy wymiana baterii przedłuży się ponad 15 sekund należy ponownie zakodować nadajnik" Ale napewno trafi ci się na forum osoba bardziej zapoznana z językiem niemieckim a to powyżej to tylko domysł
a tak z czystej ciekawości gdzie masz odbiornik podczerwieni w swoim aucie? Żeby to działało to musi być odbiornik.

a tak z czystej ciekawości gdzie masz odbiornik podczerwieni w swoim aucie? Żeby to działało to musi być odbiornik.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
przetumaczyles to prawidlowo bo mi kolega dzisiaj tak samo powiedzial .tam jest jeszcze dalszy tekst z ktorego winika ze trzeba nacisnąć na pilocie przycisk otwieranie 3 razy i powinien sie zakodowac a ja cos tam podusiłem nie tak i nie działa. Odbiornik podczerwieni znajduje sie przy lusterku wstecznym w kabinie . Pozdrawiam dzieki!!!!