qrde przekopałem forum, potem zrobilem ogledziny auta (robilem wielokrotnie) i nie moge namierzyć tego pierd... czujnika czy on mi wyopadl czy sie urwal czy co ?? jak mozecie to wrzuccie fotki, w którym miejscu u was on siedzi. U mnie dwóch mechaniorów szukało i też nie są w stanie go namierzyć, a jak brałem samochód to napewno działał, bo miałem wskazania, a potem umarło wskazówka leży ...
W 1.3 jak patrzysz na silnik od przodu to tak po lewej stronie pod filtrem powietrza, to jest taka jakby śrubka z jednym przewodem. Najlepiej stanąć od strony błotnika.
cidzej nie wiem dokładnie jak jest w 1,4 ale u mnie ten czujniczek jest w okolicy termostatu, POD tym pierdolnikiem za który możesz podwiesić silnik, lekko zasłonięty wężem powietrza idącym do kolektora
Ariel, S-E_k300i_(11).jpg jak widzisz na tym zdjeciu, u mnie w tym miejscu jest cos wyrwane/przerdzewiale. na to juz sie nie da zalozyc zadnej koncowki. jaki tam powinien byc czujnik ?? jaki kolor itd ??
rzeczywiście w tym miejscu były szczątki czujnika. na całe szczeście za pomocą skomplikowanego patentu mojego dziadka udało się "wyłuskać" te szczątki i wkręcić nowy.
teraz wskazówka dyga a mi się mordka uśmiecha