Prosiłabym o zdjecie wzmocnienia, belki czolowej.

Moderator: Moderatorzy

aneta

Prosiłabym o zdjecie wzmocnienia, belki czolowej.

Post autor: aneta »

Witam, ostatnio miałam czołówke escorcikiem, dałam go do naprawy i delikatnie mówiąc mechanik mi zrobił fatalnie, nie podoba mi sie spawanie wzmocnienia i belki czołowej na górze jak i na przepustnicach, szczeglnie od spodu, juz sama nie wiem czy na samym dole ma być to podpięte ze zderzakiem bo są tam jakies uchwyty ale to nie mam podpięte i to mnie dziwi, jeśli ktoś ma mozliwosc, prosiłabym o zdjecie wzmocnienia, belki czolowej jak to ma wygladać, obecnie dałam autko do reklamacji bo tak mi zrobił ze wogóle chłodnica była luźna i można było nią ruszac
Prosze o pomoc, oto mój adres email anetsza@op.pl
MARKKO

Post autor: MARKKO »

chodzi o zdjęcie belki która znajduje się pod maską czy tą która jest pod zderzakiem i trzeba go demontować żeby ją zaobaczyć?
aneta

Post autor: aneta »

nie trzeba demolować, zdjecia tak z widokiem jakby na chłodnice od góry, bardzo prosze, bo teraz wyszło ze mam zła chłodnice kupioną i wymyślił mechanik podciąc tą belke na której jest chłodnica i wtedy chłodnica będzie lezała dobrze, tylko ja nie chce przeróbek i nie wiem czy ta belka na której jest chłodnica połozona, jak wogóle ona ma byc
MARKKO

Post autor: MARKKO »

na wieczór zamieszcze foty bo teraz mi sie nie chce a pozatym bede grzebał w dieslu to przy okazji
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Zdjęcie

Post autor: Jamszoł »

Nie wiem czy takie zdjęcie Ci odpowiada bo to inny rocznik i silnik ale wstawiam.
Załączniki
IMG_2967.jpg
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
ODPOWIEDZ