jak się zdecydujesz przyjechać to daj wcześniej znać,to je wezme
Pchli targ na zlocie wiosennym Dresso -Sulejów-propozycje
Moderator: Moderatorzy
-
mateusz
-
kris
-
Kudłaty_EZG
radio pioneer 2000MPB cena- do dogadania
komplet- pudełko, instrukcja, gwarancja chyba jeszcze jest- muszę sprawdzić ale papiery lezą u wujka, futerał na panel
komplet- pudełko, instrukcja, gwarancja chyba jeszcze jest- muszę sprawdzić ale papiery lezą u wujka, futerał na panel
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
może ktoś ma na zbyciu szczotkę do czesania psa? pies to bernardyn w 90% więc sierść dość gęsta i długa
jak ma komuś leżeć i zawadzać to chętnie przygarnę za symboliczne piwa
jak ma komuś leżeć i zawadzać to chętnie przygarnę za symboliczne piwa
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
a może ktos potrzebuje:
-4 felgi stalowe 14"
-zegary od RSa mk5
-obudowę - tubę basową
-2 skrzynki bezpieczników (oddam za free)
-atrapę katalizatora prawie nową
-4 felgi stalowe 14"
-zegary od RSa mk5
-obudowę - tubę basową
-2 skrzynki bezpieczników (oddam za free)
-atrapę katalizatora prawie nową
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
www.car-efekt.pl
tak mam, przywiozę i pokaże Ci na zlocie 
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
www.car-efekt.pl
www.car-efekt.pl
-
mateusz
te zegary to tak wyglądają ---> http://s682.photobucket.com/albums/vv18 ... =ascending ?kowal pisze:a może ktos potrzebuje:
-zegary od RSa mk5
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Jeśli uda mi sie wyrwac na zlot to również będę miał parę fantów do oddania/sprzedania:
nowy pasek rozrządu contitech - CT690 + rolka napinacza ( nie znam marki ale łożysko jest made in japan NSK) >> do 1,4 i 1,6 CVH
nowy wkład lusterka ogrzewanego lewego VM-307GH L - zaplątał się wśród gratów w lodówkowcu - do Mk7
czarna blenda pod rejestrację do hbk Mk5 lub sedana Mk5/6/7 - takie cuś jak na tej czerwonej klapie ghia http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2087460013 stan bardzo dobry
kompletna głowica cvh z 1,6 EFI - moja stara głowica, wymieniona na inną bo było podejrzenie że zawór upalony, okazało się że szklanka się zatarła. Jak ktoś chce sobie pomodzić swoje CVH, zrobić polerke kanałów, porting... to jak znalazł
Sporo różnych uszczelek do silnika CVH i innych gratów wpiszę za jakis tydzień jak ogarnę co tam mam w garażu...
nowy pasek rozrządu contitech - CT690 + rolka napinacza ( nie znam marki ale łożysko jest made in japan NSK) >> do 1,4 i 1,6 CVH
nowy wkład lusterka ogrzewanego lewego VM-307GH L - zaplątał się wśród gratów w lodówkowcu - do Mk7
czarna blenda pod rejestrację do hbk Mk5 lub sedana Mk5/6/7 - takie cuś jak na tej czerwonej klapie ghia http://img10.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2087460013 stan bardzo dobry
kompletna głowica cvh z 1,6 EFI - moja stara głowica, wymieniona na inną bo było podejrzenie że zawór upalony, okazało się że szklanka się zatarła. Jak ktoś chce sobie pomodzić swoje CVH, zrobić polerke kanałów, porting... to jak znalazł
Sporo różnych uszczelek do silnika CVH i innych gratów wpiszę za jakis tydzień jak ogarnę co tam mam w garażu...
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2012, 15:00 przez Yagr, łącznie zmieniany 2 razy.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !