Spot łódzkie
Moderator: Moderatorzy
-
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Nie przesadzaj - pitolisz jak potłuczonyjarekezg pisze: zbieranie kasy choć przy obecnej wysokosci wypłaty...

Wpisałem w wyszukiwarce motoallegro cene 5000 - 10000 oraz silnik 2,5 i wyskoczyło parę wozów http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... C%C2%A0%3E
Zbieraj kase i nie marudź - przeca sam pisałeś , że jesteś sam i możesz zaszaleć

Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
-
czy ty zawsze musisz pisać o tych piniondzach? w ten sposób kobity se nie znajdziesz,a wręcz przeciwnie,wszystkie będą od Ciebie uciekać,piniondze to nie fszystko.jarekezg pisze:rover do żyda i zbieranie kasy choć przy obecnej wysokosci wypłaty...
na szczęście w styczniu podwyżka tylko nie wiem ile
I zapamiętaj sobie moją rade,majątek psuje ludzi, a kto żyje z pieniądza, sam robi się zimny i twardy jak pieniądz.

I za te słowa masz Krzysiu pifko ode mnie.kris pisze:czy ty zawsze musisz pisać o tych piniondzach? w ten sposób kobity se nie znajdziesz,a wręcz przeciwnie,wszystkie będą od Ciebie uciekać,piniondze to nie fszystko.jarekezg pisze:rover do żyda i zbieranie kasy choć przy obecnej wysokosci wypłaty...
na szczęście w styczniu podwyżka tylko nie wiem ile
I zapamiętaj sobie moją rade,majątek psuje ludzi, a kto żyje z pieniądza, sam robi się zimny i twardy jak pieniądz.
-
krzysiu a wiewsz co to jest wszystko bez piniędzy?...
ciekawe jakbyś śpiewał jakbyś nie zarabiał przez mniej niż tydzień tego co ja przez miesiąc
ciekawe jakbyś śpiewał jakbyś nie zarabiał przez mniej niż tydzień tego co ja przez miesiąc
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie

-
cidzej, to raczek kris się powinien w jakieś poradni zatrudnić i tam uszczęśliwiać ludzi 

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

https://picasaweb.google.com/naixinka/O ... dnW3pLlmgE
Nie są najlepszej jakości, ale ujdą w tłumie
Mam nadzieję, że pozostałym fotografującym lepsze powychodziły 
A ze swojej strony, dziękuję ekipie "śląskiej" za przybycie i nonamowi, oraz Yankom
No dobra, pozostałym też dzięki za miło spędzony czas 
Nie są najlepszej jakości, ale ujdą w tłumie

A ze swojej strony, dziękuję ekipie "śląskiej" za przybycie i nonamowi, oraz Yankom