Tak jak w temacie - poszukuję wydechu do mojego escorcika, wygladającego tak jak na zdjęciu.
Przegrzebałem trochę internetu i nie znalazłem;-/
Wszelkie próby pomocy mile widziane;-)
Pozdro ;-)
Poszukiwanie wydechu;)
Moderator: Moderatorzy
Poszukiwanie wydechu;)
- Załączniki
-
- 1960733440.jpeg (20.2 KiB) Przejrzano 7376 razy
Re: Poszukiwanie wydechu;)
Mateusz wiesz gdzie jest u nas kadzielnia ? Z pewnością tak.Jadąc od Krakowskiej w strone Barwinka,po prawej stronie na Pakoszu jest miejsce z tłumikami.Montaz/wymiana itd.Mając Esa tam robiłem 2 razy.Chłopaki są nie drodzy a świetni w tym co robia.Jeśli nie maja na miejscu tego co chcesz,to daj im 2 dni,a bedziesz zachwycony.mateusz pisze:Tak jak w temacie - poszukuję wydechu do mojego escorcika, wygladającego tak jak na zdjęciu.
Przegrzebałem trochę internetu i nie znalazłem;-/
Wszelkie próby pomocy mile widziane;-)
Pozdro ;-)
Pewnie że wiem, gdzie jest u nas kadzielnia;) Dzięki bardzo za info - przyda się z pewnością 
Potrzebuje też info, czy znalazłby się tłumik podobny (lub identyczny) jak na zdjęciu które wstawiłem, który miałby takie dwie końcówki a pracowałby jak standardowy.
PS. Za montażem standardowego tłumika i końcówek do niego, bym tak średnio obstawał, ponieważ nie chciałbym mieć problemu zgubionych końcówek przez np. nieodpowiednie ich zamontowanie.

Potrzebuje też info, czy znalazłby się tłumik podobny (lub identyczny) jak na zdjęciu które wstawiłem, który miałby takie dwie końcówki a pracowałby jak standardowy.
PS. Za montażem standardowego tłumika i końcówek do niego, bym tak średnio obstawał, ponieważ nie chciałbym mieć problemu zgubionych końcówek przez np. nieodpowiednie ich zamontowanie.