jest nagrywarka
a problem taki że niekiedy nie czyta płyty (nie widzi jej) albo wyskakuje komunikat że plik jest nie coś tam albo wkładam płytę i napęd w ogóle nie działa
sprawdzane na płytach które są pewne (gry młodego )
dla kowala wstawie zdjęcie z netu dołu kompa
[ Dodano: Pon 05 Gru, 2011 ]
to ja nie mam żadnego guziczka muszę wszystko rozkręcić
Załączniki
komp.jpg (4.55 KiB) Przejrzano 123 razy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
ładnie wygląda ale z daleka nie zobaczę, która śrubka odpowiada za DVD musisz zrobić większe czyli prawdopodobnie wyczyszczenie laseru jak grześ pisał może pomóc
guziczek to syf, ważne czy jest śrubka!
na moim zdjęciu DVD jest na lewo od śrubki. śrubka zawsze jesty na samym końcu odtwarzacza, więc szukaj pojedynczej śrubki która może być za to odpowiedzialna, albo wrzuć lepsze foto
więc kupię jakąś płytę do czyszczenia bo czyściłem taką szmatką do laserów ( kolega informatyk mi dał ) ale nie pomogło
a zdjęcie to zrobię i wstawię wieczorem bo teraz muszę wyjść i lodówkę przeprosić za wczorajsza jazdę benzynowcem
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Yagr, dziękować no jak dla mnie to pojedyncza śrubka pod naklejką od WiFi to śrubka trzymająca dvd. jak ją Kupiec wykręcisz to spróbuj mocniej pociągnąć dvd. powinno trzymać je tylko złącze
Napisz może najpierw jaki masz telefon - tak będzie łatwiej Możesz podpinać mp3 jako dzwonki? Jeśli tak, to możesz sobie pociąć mp3 za pomocą audacity (darmowy edytor audio), i zapisać w odpowiednim formacie/kompresji (mp3/wav)
"Diesel jak każdy, musi puścić porządnego bąka żeby się cieszyć zdrowiem. "
MinisterQ, co do cięcia rzecz gustu- czesto utwory mają nudnawe "wstępy: i wtedy wypadało by go przyciąć aby się na dzwonek nadawał'
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
MinisterQ pisze:No w tym przypadku to bardziej kwestia estetyczna niż konieczność
Jakby co, to audacity można pociąć jak się chce, jak pisałem.
ja też bardzo lubię używać audacity, bo jest bardzo intuicyjny w użyciu tylko trzeba pamiętać, że aby zapisywać pliki jako mp3 potrzebna jest biblioteka lame (z tego co pamiętam)