dziwadlo jakiesS3ci0r pisze:znajdują się tylko kable od głośników i elektrycznych szybek

Moderator: Moderatorzy
dziwadlo jakiesS3ci0r pisze:znajdują się tylko kable od głośników i elektrycznych szybek
dobra jednak chodzi tez o kase:D oryginalne siłowniki sa o wiele droższe:Dandkar pisze:Majeczka1988r, szukaj lepiej oryginalnych siłowników
skontaktuj się z kolegą zsmarti może będzie miał oryginalne i w dobrej cenie, albo poczekaj troszkę po 22 stycznia ja też będę mieć do sprzedania pełną elektrykę z ghiadobra jednak chodzi tez o kase:D oryginalne siłowniki sa o wiele droższe:D Weź pod uwage iż jestem kobieta to ze sie interesuje nie zanczy ze sie znam:D a ja sie nie znam i chce isc na łatwizne tanie i proste w osbsłudze:D a jeden z tych dlatego ze w poprzednim aucie takie miałam i wiem mniej niz wiecej o co kamman:P
ja bym raczej zworciła uwage na szyby:P tak dla jasnosci szyby zawsze sa w komplecie:D no sa przypadki ze nie ma ... ale baaaardzo zadko:Pppposp pisze: Bo zazwyczaj jak są szyby to i centralny jest w komplecie.