Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
a mam takie głupie pytanko masz w nero plugin do dts? Bo z tego co się orientuje to nie ma w zwykłych standardowych wersjach, jest sprzedawany osobno
Zobacz tutaj:
http://www.nero.com/plk/store-dts.html
http://www.nero.com/plk/store-dts.html
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Pytałem czy można zrezygnować z adresu mailowego na tlenie

można, napisałem do administratora i już nie mam tego adresuMinisterQ pisze:Nie ma takiej opcji (teoretycznie można napisać do administracji, ale wątpię by to coś dało).
Po prostu olać i zapomnieć że się miało kiedykolwiek taką skrzynkę.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
zazwyczaj samo przepięcie napędu wystarczy ale pod warunkiem że napęd jest tak samo zasilany, a niestety nowe napędy są już na SATA i mają zupełnie inny system zasilania i kabelek od transferu danychnovy pisze:To kolejne pytanko![]()
Czeka mnie zmiana napędu z cd na dvd.
Czy wystarczy samo przepięcie kabelku i zamontowanie "nowego" napędu czy jeszcze trzeba coś zrobić![]()
- novy
- Pojemność: 1000
- Rocznik: 2000
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: SUV
Zobaczymy jak to wygląda jak będe miał napęd w ręce, ten "nowy'' nie jest nówką ze sklepu tylko wyciągnięty z innego kompaandkar pisze:zazwyczaj samo przepięcie napędu wystarczy ale pod warunkiem że napęd jest tak samo zasilany, a niestety nowe napędy są już na SATA i mają zupełnie inny system zasilania i kabelek od transferu danychnovy pisze:To kolejne pytanko![]()
Czeka mnie zmiana napędu z cd na dvd.
Czy wystarczy samo przepięcie kabelku i zamontowanie "nowego" napędu czy jeszcze trzeba coś zrobić![]()
Mała zielona strzała na podtlenku
MinisterQ pisze:W razie czego są tanie przejściówki SATA>->EIDE na allegro, dzięki nim można podłączyć dysk/CD sata do płyty głównej która nie ma takiego gniazda, i odwrotnie - do płyty która nie ma gniazda IDE można podłączyć "stary" dysk twardy czy napęd CD.
Testowałem ten patent, działa.
można, ale również można napisać do kolegi z forum, który przypadkiem ma całkowicie zbędny taki napęd i chętnie go odda