brak kierunkowskazu i światła cofania
Moderator: Moderatorzy
brak kierunkowskazu i światła cofania
Witam. Mam oto taki problem. Po spawaniu podwozia mojego forda niechcacy przygrzalo mi troche kable w bagazniku prowadzace do swiatel. wywalilo mi wszystkie bezpieczniki ktore odpowiadaja za swiatla. wymienilem je i wymienilem ta wiazke kabli ktore sie przytopily a mianowicie cala. Nastepnie po tym sprawdzalem światła i wszystkie juz dzialaja oprocz kierunkowskazów i światła biegu wstecznego(i przyspieszacz biegu wstecznego tez się nie wlacza). Podejrzewam ze przekaźnik padl lecz nie wiem ktory za to odpowiada i gdzie on sie znajduje. Jest to silnik 1.8D rok 92. Bardzo bym prosil o pomoc z waszej strony
- Mateklobez
- Pojemność: 1597
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
- Kontakt:
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Raczej za i współczuje tym co mają zamiar wyjechać z podporządkowanej i czekają aż kolega przejedzie a on robi zwód taktyczny i skręca .
matek10912, masz szczęście , że ich nie słyszysz jak rzucają mięsem na Ciebie
Jak się trochę znasz na kabelkach i czujesz się na silach to opis jak rozbebeszyć znajdziesz na forum
Jak nie - to kup nowy
matek10912, masz szczęście , że ich nie słyszysz jak rzucają mięsem na Ciebie

Jak się trochę znasz na kabelkach i czujesz się na silach to opis jak rozbebeszyć znajdziesz na forum
Jak nie - to kup nowy
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
- Mateklobez
- Pojemność: 1597
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
- Kontakt:
no spawarka oczywiscie
nie zarówkę bo wogole przerywacz nie reaguje. a awaryjne dzialaja i wszystkie zarowki sa cale w zwiazku z tym
[ Dodano: Wto 16 Lis, 2010 ]
no nic. problem rozwiazany
winny byl bezpiecznik nr 11 ktoremu nozki zaśniedziały i nie przewodzil pradu. a tak to nie byl spalony.i problem z glowy

nie zarówkę bo wogole przerywacz nie reaguje. a awaryjne dzialaja i wszystkie zarowki sa cale w zwiazku z tym
[ Dodano: Wto 16 Lis, 2010 ]
no nic. problem rozwiazany