Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Czym otworzyć taki plik: XML Document? coś mi się pokręciło i parę dokumentów tekstowych zamieniło mi się w takie coś a jak otwieram przez mozille czy IE to pojawia się takie coś:
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
-
mlekolowickie
ale zabezpieczen na DDoS nie miales i to mozesz przyznac otwarcie:) nie trzeba sie zbytnio wysilac by zaatakowac fetpowy serwer. niech zostanie na platnym lepiejWieSiu pisze:dostanę super wypas łącze to pomyśle znów o serwerze własnym,bo poza łączem to ekstra szybko i niezawodnie działało. Lokalnie to mi się strony w moment otwierały.
- kupiec
- Kontakt:
Pany mam pytanie, kolejne zresztą, na temat programu antywirusowego.
Zrobiłem se formata i teraz mam 30 dniową wersje programu Norton. Przez ostatni rok miałem program Avast i byłem zadowolony ale może jest coś innego darmowego co byście polecili?
Zrobiłem se formata i teraz mam 30 dniową wersje programu Norton. Przez ostatni rok miałem program Avast i byłem zadowolony ale może jest coś innego darmowego co byście polecili?
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Kontakt:
To się ciesz , że masz zawsze najnowszą bazę wirusówMikosz pisze:Mały minus że codziennie marudzi o aktualizacjach ale się przyzwyczaiłem
Mój nowy Avast potrafi nawet 4-5 razy dziennie się zaktualizować - czyli ekipa od Avasta nie śpi tylko cały czas działa
I jeszcze jedno - przez ponad 20 lat przetestowałem większość antywirusów i moim zdaniem Avast najmniej zamula kompa a to jest duży plus dla niego .
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
- kupiec
- Kontakt:
Znaczy się że instaluje po raz kolejny Avasta. Dzięki koledzy 
Ale dręczy mnie kolejny problem
jako amator z dziedziny komputerów mam kolejne ( i nie ostatnie ) pytanie. Po foramcie poznikało trochę programów i takich tam i teraz nie mogę otworzyć bajek młodego. Zawsze otwierały się w Windows Media Player a teraz jakieś kodeki czy coś takiego woła bo pojawia się komunikat ale jak wcisnę pomoc to wychodzi mi jakaś anglikańska strona z której nic a nic nie czaje. Zapodaje zdjęcia.
Co mam zrobić? Młody mi jęczy o film a ja nie mogę go otworzyć. Nie pomaga nawet otwieranie przez Firefoxa czy IE.
Ale dręczy mnie kolejny problem
Co mam zrobić? Młody mi jęczy o film a ja nie mogę go otworzyć. Nie pomaga nawet otwieranie przez Firefoxa czy IE.
- Załączniki
-
- wmp.jpg (174.92 KiB) Przejrzano 83 razy
-
- wmp2.jpg (47.73 KiB) Przejrzano 84 razy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
kupiec zainstaluj to http://www.programosy.pl/program,k-lite ... -pack.html i filmy młodego powinny śmigać 
też radzę to samo Kupcowi o zainstalowanie K-Lite Mega Codec Pack 6.3.0jakobs72 pisze:kupiec zainstaluj to http://www.programosy.pl/...codec-pack.html i filmy młodego powinny śmigać
Na bank będzie wszystko śmigać bezproblemowo. Dziś zrobię formata i po formacie takiego zainstaluje i git będzie