Przyciemnianie reflektorów i migaczy Mk5/Mk6
Moderator: Moderatorzy
Przyciemnianie reflektorów i migaczy Mk5/Mk6
Przeczytałem co było do przeczytania i mam kilka pytań.
- poniżej zamieszczam zdjęcie reflektora. Czy pomalować tylko ramkę od frontu, czy także dół odbłyśnika?
- czy do malowania można użyć sprayu, który użyłem do przyciemnienia tylnych lamp? Trzyma na plastiku i odpada trochę roboty (podkłady, matowienia itd), poza tym, nie chcę przyciemniać aż tak mocno tych reflektorów.
- jak wygląda sprawa rozpołowienia migaczy i ich przyciemnienia?
- poniżej zamieszczam zdjęcie reflektora. Czy pomalować tylko ramkę od frontu, czy także dół odbłyśnika?
- czy do malowania można użyć sprayu, który użyłem do przyciemnienia tylnych lamp? Trzyma na plastiku i odpada trochę roboty (podkłady, matowienia itd), poza tym, nie chcę przyciemniać aż tak mocno tych reflektorów.
- jak wygląda sprawa rozpołowienia migaczy i ich przyciemnienia?
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
moja opinia: odbłyśnika nie ruszaj.
Co do farby to nie mam pojęcia czy będzie trzymac na tym plastiku ale jesli tak to wg mnie lepiej zrobić tym niż czarnym lakierem.
Kierunków nie rozbierałem za wyjatkiem tego, który sam się rozkleił więc nie wiem.
Co do farby to nie mam pojęcia czy będzie trzymac na tym plastiku ale jesli tak to wg mnie lepiej zrobić tym niż czarnym lakierem.
Kierunków nie rozbierałem za wyjatkiem tego, który sam się rozkleił więc nie wiem.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Zrobione. Tak jak wspominałem - użyłem lakieru transparentnego. Pomalowałem także dolną część odblasku. Jest ciemna, ale odbija światło z tego powodu, że użyłem tego a nie innego lakieru.
Tak się to prezentuje: Reflektory po zmianie i dwa posty wyżej w tym wątku w czasie wykonywania.
Został teraz temat migaczy. Ktoś się w to bawił? Mam na myśli rozklejanie...
Tak się to prezentuje: Reflektory po zmianie i dwa posty wyżej w tym wątku w czasie wykonywania.
Został teraz temat migaczy. Ktoś się w to bawił? Mam na myśli rozklejanie...